Silinmiş Üye
O para ile kaç deneme alırdın beee. Püüü şimdi sınavda gitti :/Yok zaten satmayı falanda bilmiyorum ben. En fazla para erirken telin başında ağlarım işte.
O para ile kaç deneme alırdın beee. Püüü şimdi sınavda gitti :/Yok zaten satmayı falanda bilmiyorum ben. En fazla para erirken telin başında ağlarım işte.
Sabreden derviş, piyasanın ebesini bellemiş.Lan eriyorum
Küfürlü
Dogecoin'deki paranın bir kısmını BTT ve RVN'a kaydırdım, onlar da düşüyor şu an.Elon bir tweet daha atmazsa bu grafiklerle işi zor görünüyor Doge'un. Tavsiyen olursa yine yaz da nasiplenelim.
30 dolar attım yav. Evi arabayı basmadım.O para ile kaç deneme alırdın beee. Püüü şimdi sınavda gitti :/
Düşmeyen kaldı mı sanki 3-5 dışında, topluca batış. Bu arada bu taraftar coinleri hakkında bilgin var mı? Kulüplerle ilgisi yok değil mi?Dogecoin'deki paranın bir kısmını BTT ve RVN'a kaydırdım, onlar da düşüyor şu an.
Bildiğim kadarıyla yok. BARCA tokeni almıştım ben, iyi kâr getirdi, ama çok yavaş yükseliyorlar.Düşmeyen kaldı mı sanki 3-5 dışında, topluca batış. Bu arada bu taraftar coinleri hakkında bilgin var mı? Kulüplerle ilgisi yok değil mi?
Genel piyasa için dedim ya.Neye gitmiştin?