Chiliz'in piyasası var, düşse de bir gün geri toparlar. Dogecoin tamamen destekle ayakta duruyordu, o destek olmadan pul kadar değeri yok.Ben Chiliz'deyim de o da çok düştü.
Chiliz'in piyasası var, düşse de bir gün geri toparlar. Dogecoin tamamen destekle ayakta duruyordu, o destek olmadan pul kadar değeri yok.Ben Chiliz'deyim de o da çok düştü.
O ayrı zaten, Doge girenlere geçmiş olsun. Ben bir kere girdim pişman oldum, daha da girmem ona.Chiliz'in piyasası var, düşse de bir gün geri toparlar. Dogecoin tamamen destekle ayakta duruyordu, o destek olmadan pul kadar değeri yok.
Normalde tutacaktım, ama Dogeday beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. İkiye kadar yolu var, ikiden aşağı düşerse satarım.O ayrı zaten, Doge girenlere geçmiş olsun. Ben bir kere girdim pişman oldum, daha da girmem ona.
Elon bir tweet daha atmazsa bu grafiklerle işi zor görünüyor Doge'un. Tavsiyen olursa yine yaz da nasiplenelim.Normalde tutacaktım, ama Dogeday beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. İkiye kadar yolu var, ikiden aşağı düşerse satarım.
Panik satışı yapma bu arada. Beklemek her zaman iyidir geri yükselir.Lan eriyorum
Neye gitmiştin?
Yok zaten satmayı falanda bilmiyorum ben. En fazla para erirken telin başında ağlarım işte.Chz düşmüşken bir miktar aldım
Panik satışı yapma bu arada. Beklemek her zaman iyidir geri yükselir.