Ya deme öyle
Keşke gizli içerik içine alsaydın, dikkat moral bozabilir diye.
Dedim valla. Bu sıralar çok rahat o akdar para atabilirdim yani sen mi üzüldün yoksa ben mi?Ya deme öyle
Dogeyi 0.05den alıp 0.06dan satıp ohh Allah bereket versin bu günde karımızı alıp çıktık dedim. Çıkmasam iyiydi.
Bozulmasa o moral moral değildir zaten.Keşke gizli içerik içine alsaydın, dikkat moral bozabilir diye.
Staking nedir diye bir araştırdım bildiğin faiz. Ben şahsen günlük bu kadar değişen bir ortamda 15-30 gun paramı bağlamam. Çok mantıklı gelmiyor. Ancak çok yüksekten almıs olucam ve cok düşmüş olacak ki o zaman anlamı var.Ya bu binanceda staking yaparken neden diğer coinler ethereum 2.0 gibi kümülatif birikmiyor? Getirdiği faizi direkt spot hesaba atıyor
Ne kadarla girmiştin?2 aydır al sat yapıyorum 2 bin dolar yaptım.
Panic sell yapmayım diye stakeliyorum kaç kere düşüş ve ardından zıplayış gördüm. Hıyar gibi bnbyi satmasam 3.39dan aldıktan sonra (180e kadar düştü) param iki katına çıkacaktı. Kripto para olaylarında sabırlı olan vuruyor voleyi al sat yapan genelde patlıyor.Staking nedir diye bir araştırdım bildiğin faiz. Ben şahsen günlük bu kadar değişen bir ortamda 15-30 gun paramı bağlamam. Çok mantıklı gelmiyor. Ancak çok yüksekten almıs olucam ve cok düşmüş olacak ki o zaman anlamı var.