CAKE veya DOGE ikisinden birini yüksekken satıp tekrar almak için düşmesini bekleyecektim. Tekrar düşme ihtimali yüksek gördüğüm dogu sattım. Doge bir türlü düşmedi: ))ahahah doge gidiyor nereye gidiyor
edit: max 0.25$ gördü. valla iyi para
tam paylaşıyordum. doge hacmi genişlerse fenaaCAKE veya DOGE ikisinden birini yüksekken satıp tekrar almak için düşmesini bekleyecektim. Tekrar düşme ihtimali yüksek gördüğüm dogu sattım. Doge bir türlü düşmedi: ))
3x yapmıştım zaten ama 9x olacaktı. Neyse yapacak bir şey yok : ))
Bu arada resmi gazetede yayınlanan düzenlemeyi gördünüz mü görmediniz mi bilmiyorum ama bazı şeylerin ucu açık gibi geldi bana. Sadece ödemelerde kullanılamaması değil, alım-satım yapılması, saklanmasına aracılık yapılmaması da demiş. Bu her yere çekilebilir. Kripto borsaları bunu sağlıyor sonuçta.
Bizim ülke ile yatırım yapman arasındaki bağı kuramadım.Lidyalıların parayı bulmasıyla eş değer görüyorum. Hayat , teknoloji sürekli değişiyor. Geleceğin parası, hatta Dünya'nın rezerv parası olan doları tahtından edicek. Geç kalmadan yatırım yapmak en mantıklısı. Tabi bizim ülke neyse.