Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

• Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

Kullanılan: 97 42.5%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

Kullanılan: 78 34.2%
  • Balon / Saadet Zinciri

Kullanılan: 31 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    228
Binance'den açabilirsin. Al sat yoğunluğu çok aşırı fazla olmadığı sürece sıkıntı olmuyor istediğin zaman satabilirsin yani paraya çevirebilirsin coinleri.
Coin transferi falan çok yapmayacaksan gerek yok sanırım.
Binance aynı zamanda bir kripto para cüzdanı orada kripto paralarını tutabilirsin. Soğuk cüzdana çekmene gerek yok. İstediğin an paraya çevirebilirsin. Ben Binance global kullanıyorum. Global hesabımla trbinance'e girip banka hesabımdan parayı oraya atıyorum. Orada USDT yani dolara çevirip. TRBinance'da ekranın sol tarafında binance'ye aktar kısmını kullanarak usdt lerimi Binance global e aktarıyorum. TL ile işlem yapabilirsin ama coin çeşitliliği az oluyor. O yüzden usdt veya busdt üstünden işlem yap.
Aynı işlemi tersine yaparak paranı çekebilirsin. Hem dolar kuru ile kar etmiş olursun.
Binance kullanan arkadaşlar üye olurken OFOA0THM referans kodunu kullanırsanız %10 komisyon indirimi alırsınız. Hesabımda 500 bnb olmadığı için en fazla %10 verebiliyorum varsa %20 referans kodu veren arkadaş onun kodunu kullanın. Ayrıca hesabında bnb tuttukça komisyon indirimi alırsın.
Teşekkür ederim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık