Lan millet Chiliz'den dolayı zengin oldu . 0.05 iken 100.000 tane alsa deli kar fhfhSen bilirsin reyiz.Ben uzun vade yatırım yapabilen bir adam değilim.Gün gün takip edeceğim için bana pek gelmiyor.Daha çok sigara parası çıkartıyorum ben.Dogecoin sağ olsun çok sigarasını içtim elon reyizin
Ben şu şekilde yapıyordum işlemlerimi.Mesela bin lira ile giriyorum.Altcoinler ile al sat yapıyorum 1050 lira oldu mu 50 lirayı btcye veya eteryuma atıyorum.En son çıkarken bu işten 1550 falan çekmiştim.Lan millet Chiliz'den dolayı zengin oldu . 0.05 iken 100.000 tane alsa deli kar fhfh
Dediğim coin de 1 gece de 0.2 den 0.4 olmuş güzel artmış yani. İleride bir chiliz olabilir yani. Gerçi chiliz yeni bir coin. Hala yükselebilir o meret aslında ama zamanında giren fena kazandı ona varya...
Bazı coinler deli kazandırıyor ya baksana. Chil'e risk alıp giren zengin oldu muhtemelen tek kasını bile oynatmadan. Ben girip pc parası ile çıksam yeterli olurdu. Kenarda boş yatıyor para. 1000 lira ile girip 10x yapsam 10000 lira yaparBen şu şekilde yapıyordum işlemlerimi.Mesela bin lira ile giriyorum.Altcoinler ile al sat yapıyorum 1050 lira oldu mu 50 lirayı btcye veya eteryuma atıyorum.En son çıkarken bu işten 1550 falan çekmiştim.
10 kat çok uçuk reyiz.Sen 1250 yap o parayı yeter xdB
Bazı coinler deli kazandırıyor ya baksana. Chil'e risk alıp giren zengin oldu muhtemelen tek kasını bile oynatmadan. Ben girip pc parası ile çıksam yeterli olurdu. Kenarda boş yatıyor para. 1000 lira ile girip 10x yapsam 10000 lira yapar
Belli mi olur. Şans işte. Şöyle düşün chil 4 iken haberim oldu aldım. 7 lira olduğunda deli kar etmiş olmaz mıydım o kadar yüksekten girmiş olmama rağmen. Böyle böyle kazanıyor zaten insanlar dhfhd10 kat çok uçuk reyiz.Sen 1250 yap o parayı yeter xd
Sen bilirsin reyiz.Para katlayayim diye girenler genelde hüsran ile çıkıyorlar.Bu iş para katlama işi değil yatırım işi.Belli mi olur. Şans işte. Şöyle düğün chil 4 iken haberim oldu aldım. 7 lira olduğunda deli kar etmiş olmaz mıydım o kadar yüksekten girmiş olmama rağmen. Böyle böyle kazanıyor zaten insanlar dhfhd
Şu anlık zaten pek bir şey yapmadım ama kafama yattı.
"şans" değil reyizBelli mi olur. Şans işte. Şöyle düşün chil 4 iken haberim oldu aldım. 7 lira olduğunda deli kar etmiş olmaz mıydım o kadar yüksekten girmiş olmama rağmen. Böyle böyle kazanıyor zaten insanlar dhfhd
Şu anlık zaten pek bir şey yapmadım ama kafama yattı.