2008'de Nobel Ekonomi Ödülünü almış iktisatçı Paul Krugman şunu demiş, "by 2005 or so, it will become clear that the Internet's impact on the economy has been no greater than the fax machine's."Boş işlerrr.
Bunu ancak zaman gösterir,ben bilir kişi falan da değilim sadece görüşüm bu.2008'de Nobel Ekonomi Ödülünü almış iktisatçı Paul Krugman şunu demiş, "by 2005 or so, it will become clear that the Internet's impact on the economy has been no greater than the fax machine's."
Aynı adam Bitcoin için de "Bitcoin is nonsense."
Nobel kazanan iktisatçıların bazıları, dediklerin haksız çıkmalarıyla bilinirler. Bu adam da onlardan. Belki dediğin gibi hiçbir anlamı yoktur kripto paraların sen bilirsin.
Binance üzerinden saniyelik işlem yapabiliyorsun.Btctürk de öyle ama uygulama patlıyor bazen.Binance üzerinden bir 1000lik girmek istiyorum boşta yatan pc tamir parasıyla kredi kartı falan istiyor mu bu zımbırtı?
Al satlar hızlı gerçekleşiyor mu? Yeni bir @amaneden olmamam için bir sebep yok!!
herif token zengini oldu gitti beBinance üzerinden bir 1000lik girmek istiyorum boşta yatan pc tamir parasıyla kredi kartı falan istiyor mu bu zımbırtı?
Al satlar hızlı gerçekleşiyor mu? Yeni bir @amaneden olmamam için bir sebep yok!!
Şöyle bir coin varhttps://coinmarketcap.com/tr/currencies/holo/historical-data/Binance üzerinden saniyelik işlem yapabiliyorsun.Btctürk de öyle ama uygulama patlıyor bazen.
Vallahi öyle oldu. Chiliz'i kaçırmamıştır o. Şu an kokteylini yudumlayıp bize gülüyordurherif token zengini oldu gitti be
Vergilendirmede geçmiş dahil edilebiliyor diye biliyorum. Banka hesabına bir girdi varsa devlet bir şekilde onu alır.Yakında devlet el atacağı için kar oranı ciddi derecede düşecektir bu zamana kadar yapanlar köşe oldu bu saatten sonra en azından bizim ülke için karlı bir yol olacağını düşünmüyorum.Gene kazandıracaktır ama vergilendirmelerden sonra önceki kadar olmaz muhtemelen
Sen bilirsin reyiz.Ben uzun vade yatırım yapabilen bir adam değilim.Gün gün takip edeceğim için bana pek gelmiyor.Daha çok sigara parası çıkartıyorum ben.Dogecoin sağ olsun çok sigarasını içtim elon reyizinŞöyle bir coin varhttps://coinmarketcap.com/tr/currencies/holo/historical-data/
şubat 12 civarı 1 bilmem ne dün gece 4 bilmem ne olmuş. Sürekli bir artış var gözlemlediğim kadarıyla. Şimdi alıp hazirana kadar bekletsem bana zararı olmaz en kötü 400 liradan olurum ama fırlarsa fena kartlarım gibi geldi.
Vallahi öyle oldu. Chiliz'i kaçırmamıştır o. Şu an kokteylini yudumlayıp bize gülüyordur