Rica ederim... Her zaman...Ellerine sağlık...
Döktürmüsün...
Çok zevkle okuduğum bir yazıydı...
Rica...Hepsini baştan sona okudum teşekkürler Smoker. Ps 2 de GOW 2 'yi bitirmiştim harika bir seri.
Sağol... Değil...Eline sağlık Smoker baştan sona okudum da Helios'la Apollon aynı kişiler değil mi?
Rica ederim...Teşekkürler Smoker-san..Büyük bir keyifle okudum...gerçekten güzel olmuş..
yok spartalı dedim spartacus var(dizisini izliyorum tavsiye ederim spartacus blood and sand) bide 300 spartalılar filmi varya o açıdan spartalılar hakkaten güçlü olarak görülüyormuş tarihteÇok etkilendim abi çeviri baya bi zor olmuştur vucuduna toptan sağlık
bir de bu Kratos un hıkayesinin film i gibi bişey varmıdır? varsa nerden bulabılırım solersenız çok makbule geçer beyler
_ Karasakal ın yorumunu okudumda şimdi yanlış anlaşılmasın ama gerçek hayatta kahramanları olmayan milletler (bknz. ABD) böyle hayali kahramanlar tasarlıyor (bknz. Speed_erman , batman , kaptan amerıkan ) Ne güzel ki bizim milletimizin gerçek kahramanları var
Ateşi yakıp vurman lazım...God Of Warı'ı Aldım bugun Ps2 Hacı Nedir Bu yaw Zeus Kılıc Soktu Sonra Ellerden cıktım adam yasıodu konusuodk At Geldi Serefsiz Kartal geldi yine ws attık sonra dustuk Adamın Tırnagı Kalkmıo Haci
Sağolasın.süpersin smoker san mütiş çeviri
evet ancak romada zamanında öyleymiş zehahahaaaa dövüş sahneleri nasıl peki? 300 spartalıyı hatırlıyorum açıkçası izlerkenKarasakal önerdiğin diziye bıraz baktım cinsellik üst seviyede