Tüm dövüş boyunca Kizaru.Krallar aynı anda Kizaru'ya kral haki salsa onu elerler mi en baştan? Bence mümkün.
Tüm dövüş boyunca Kizaru.Krallar aynı anda Kizaru'ya kral haki salsa onu elerler mi en baştan? Bence mümkün.
Dragon Shanks ve Xebec konusunda beklentilerin daha da arttı mı merak ettim. Bende imparatorlardan güçlü çıkacaklarını düşünüyordum. Bunlar arasında kral seviyesi ya da daha üstte görmeye başladıkların oldu mu? Ben Dragon'u kk seviyesinde, Xebec'i onlardan bile üstte bekliyorum. Bir Shanks konusunda beklentim bu seviyelerde değildi. Kaido'yla denk çıkar diye tahmin ediyordum ama daha güçlü çıktı. Patladım ordahttp://www.korsanfan.com/konu/one-pieceteki-tüm-karakterlerin-güç-sıralaması.1636/page-81 Bu sayfadaki listemi oku, kimi nerede görüyorum daha net anlarsın.
Yok beklentim hala aynı zirve üçlü sabit bendeDragon Shanks ve Xebec konusunda beklentilerin daha da arttı mı merak ettim. Bende imparatorlardan güçlü çıkacaklarını düşünüyordum. Bunlar arasında kral seviyesi ya da daha üstte görmeye başladıkların oldu mu? Ben Dragon'u kk seviyesinde, Xebec'i onlardan bile üstte bekliyorum. Bir Shanks konusunda beklentim bu seviyelerde değildi. Kaido'yla denk çıkar diye tahmin ediyordum ama daha güçlü çıktı. Patladım orda
Sengoku en fazla abartılan karakter olabilir.Smoker gibi kişiliğinden dolayı rütbe alan birisi olduğunu düşünüyorum.Bence Aramaki ile Kizaru arasında bir seviyesi vardır en prime döneminde bile.WB ya da Roger orta-kolay zorlukta Sengoku'yu alır diyorum.
Alıntıladığın bölüm ucu açık bir şey.Orada *Garp ve Sengoku* dedi belki de ikisini aynı anda tutabiliyordur o yüzden ikisini çağırmıştır? Hatta Roger&Rayleigh vs Garp&Sengoku olsa yine benim dediğim oluyor Sengoku tam anlamıyla bir yonko seviyesinde olmuyor.Orta zorlukta alıyorlarsa niye Roger ''Sengoku'yu getireceksiniz'' desin ki?