Hater yorumu atıyorsun diyerek. Roger'ın Rivaline kim köpek yazmakHater yorumu atıyorsun lan resmen neyin tarafsızlığı. Prime Sengoku elinde o meyve varken bir de nereye eziliyor Wb karşısında? Çöp değil olum bu adam az saygı gösterin lan, Shiki kim köpek hem?
Nemesisi gemi dümeni olan adamı Roger'la aynı cümle içinde yazman... Anlıyorum tiksavHater yorumu atıyorsun diyerek. Roger'ın Rivaline kim köpek yazmak
Sengokuyu gemide Wb saydı diyorsunuz. Mangaka okuyucunun kafası karışmasın diye söyletmemiş Wb'ye. Mangakanın bu tür bir düzeltme yapma gereği duyduğu karakterin az çok gücü bellidir.Nemesisi gemi dümeni olan adamı Roger'la aynı cümle içinde yazman... Anlıyorum tiksav
Kizaru; Sengoku, Garp, Sakazuki, Kuzan dörtlüsünden güçsüz. Tabi Garpla, Sengoku prime halinde olacak.Kizaru Roger'ı alsa, (Ayna Dünyası değil)
Akainu WB'yi alsa,
Sengoku Oden'i alsa,
Garp Rayleigh'i alsa
Çok mutlu olurum.
Adının miço Kaido kadar ederi yok o kadar önemsiyor olsa hakkını verirdi bir şekilde. Kendisine güçsüz diyen yok da serinin zirve güçlerini yorumluyorsak iplemem. Shiki kim köpek ki Sengoku onu yenemesin diyorum yani.Sengokuyu gemide Wb saydı diyorsunuz. Mangaka okuyucunun kafası karışmasın diye söyletmemiş Wb'ye. Mangakanın bu tür bir düzeltme yapma gereği duyduğu karakterin az çok gücü bellidir.
Bu nedir kardeşim insan mutluluğun da biraz ölçülüsünü isterKizaru Roger'ı alsa, (Ayna Dünyası değil)
Akainu WB'yi alsa,
Sengoku Oden'i alsa,
Garp Rayleigh'i alsa
Çok mutlu olurum.
Ha yenebilir, yeniledebilir. Sengoku Shiki'nin çok arkasında bir karakter demedim. Ama Ben sengokuyu prime döneminde İmparator gücüne görüyorum fakat. Garp, Roger ve Newgate'i imparatorların üstünde tuttuğu baya belli. (Şikinin de prime'ı İmparator vardır. Daha aşağısı Roger'ı kurtarmaz.)Adının miço Kaido kadar ederi yok o kadar önemsiyor olsa hakkını verirdi bir şekilde. Kendisine güçsüz diyen yok da serinin zirve güçlerini yorumluyorsak iplemem. Shiki kim köpek ki Sengoku onu yenemesin diyorum yani.