kekomancer Dün 14:14 da #651 seyyah dedi ki: Kitapla ilgili bir şey yazmadım. Rahatlıkla açabilirsin. Aha @Tilqi_Gin e sor Genişletmek için tıkla ... Yani o zaman şunu sorayım, düello ile alakalı mı :d
seyyah dedi ki: Kitapla ilgili bir şey yazmadım. Rahatlıkla açabilirsin. Aha @Tilqi_Gin e sor Genişletmek için tıkla ... Yani o zaman şunu sorayım, düello ile alakalı mı :d
seyyah Dün 14:21 da #652 kekomancer dedi ki: Yani o zaman şunu sorayım, düello ile alakalı mı :d Genişletmek için tıkla ... Yer kaplamasın diye görseli spoiler içine almıştım
kekomancer dedi ki: Yani o zaman şunu sorayım, düello ile alakalı mı :d Genişletmek için tıkla ... Yer kaplamasın diye görseli spoiler içine almıştım
RedTeroR Dün 15:08 da #653 seyyah dedi ki: Yer kaplamasın diye görseli spoiler içine almıştım Genişletmek için tıkla ... Şu adama şaka yapmayın ölecek gidecek kalpten
seyyah dedi ki: Yer kaplamasın diye görseli spoiler içine almıştım Genişletmek için tıkla ... Şu adama şaka yapmayın ölecek gidecek kalpten