Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kozmer (Cosmere) Evreni

Kitapta yüzde 70'i geçtim. Pazar günü bütün gün okuyup bitireceğim büyük ihtimalle

State of Sanderson çıkmış.

Daha olumsuz haberler. State of Sanderson'da yayıncıların mesajlarına da yer verilmiş. Bizim Akılçelen/Arkadaş yayınevinin mesajının önemli olan kısmı.

Kayıp Rıhtım'da da yayınevi yetkilisi benzer şeyler söylemiş.

"Nisandan evvel çıkmaz" lafını "Nisan'da çıkacak" diye anlayıp umutlananlara geçmiş olsun
:oops:.
Yavaş yavaş okuyorum. 7 yıl sonrası için şimdiden kafa yormaya gerek yok. Üçte birini bile okumamışım daha, ki dörtte birini haftalık yayınlarda okumuştum :D

Fırtınaışığı'na 10 yıl ara verecek diye kalmış aklımda. 2028'e çok var :artiz:
Beşinci kitapla altıncı kitap arasında 10-15 yıllık bir zaman atlaması olacaktı. Kozmerde asıl olay Roshar ve Scadrial'da geçiyor daha çok, diğerleri daha azınlıkta. Diğer gezegenleri garaz, muhtariyet ve hayaletkanlar arasında bir taraf seçmeye zorlayacaklar sanırım.

Beşinci kitapla altıncı kitap arasında 10-15 yıllık bir zaman atlaması olacaktı. Kozmerde asıl olay Roshar ve Scadrial'da geçiyor daha çok, diğerleri daha azınlıkta. Diğer gezegenleri garaz, muhtariyet ve hayaletkanlar arasında bir taraf seçmeye zorlayacaklar sanırım.
Evet kitap içindeki zaman atlamasından haberim var ama reel hayatta da ona yakın bir zaman aralığı olacak diye biliyordum. Sürpriz oldu:d

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 2)

• Wa1t
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık