Benliğin gölgeleri ve matem banlar bitti yetişiyorum yakında daha geniş Adolin övecem size.
@seyyah @Tilqi_Gin
@seyyah @Tilqi_Gin
Hızlı hızlı yutup geçme sindirerek oku la.Benliğin gölgeleri ve matem banlar bitti yetişiyorum yakında daha geniş Adolin övecem size.
@seyyah @Tilqi_Gin
Senin Adolin övmene ihtiyacımız yok. Adolin'in ne kadar yüce bir şahsiyet olduğunun farkındayızBenliğin gölgeleri ve matem banlar bitti yetişiyorum yakında daha geniş Adolin övecem size.
@seyyah @Tilqi_Gin
Senin Adolin övmene ihtiyacımız yok. Adolin'in ne kadar yüce bir şahsiyet olduğunun farkındayızama Kaladin ondan yüce
![]()
Savaş Ritmi'ni okuduktan sonra avatarını kesin Adolin yaparsın.Oathbringer'in birinci cildinin bitmesin de 60-70 sayfa kaldı.
Sissoylu zaten bitti.
Savaş kıran 2 gün sonra teslim edilecek, savaş kıran gelince ciltler arasında okurum onu güncele geliyorum
Hala Adolin bu arada![]()
Savaş Ritmi'ni okuduktan sonra avatarını kesin Adolin yaparsın.
Dün kayıprıhtım cosmere konularını karıştırırken özetini buldum iki kitabın. Onlara bakacağım ben de:dOathbringer'in birinci cildinin bitmesin de 60-70 sayfa kaldı.
Sissoylu zaten bitti.
Savaş kıran 2 gün sonra teslim edilecek, savaş kıran gelince ciltler arasında okurum onu güncele geliyorum
Hala Adolin bu arada![]()
Bütün seriyi bitirdikten sonra Fırtına ışığını bir kere okurum.Dün kayıprıhtım cosmere konularını karıştırırken özetini buldum iki kitabın. Onlara bakacağım ben de:d