Benliğin gölgeleri ve matem banlar bitti yetişiyorum yakında daha geniş Adolin övecem size.
@seyyah @Tilqi_Gin
@seyyah @Tilqi_Gin
Hızlı hızlı yutup geçme sindirerek oku la.Benliğin gölgeleri ve matem banlar bitti yetişiyorum yakında daha geniş Adolin övecem size.
@seyyah @Tilqi_Gin
Senin Adolin övmene ihtiyacımız yok. Adolin'in ne kadar yüce bir şahsiyet olduğunun farkındayız ama Kaladin ondan yüceBenliğin gölgeleri ve matem banlar bitti yetişiyorum yakında daha geniş Adolin övecem size.
@seyyah @Tilqi_Gin
Senin Adolin övmene ihtiyacımız yok. Adolin'in ne kadar yüce bir şahsiyet olduğunun farkındayız ama Kaladin ondan yüce
Savaş Ritmi'ni okuduktan sonra avatarını kesin Adolin yaparsın.Oathbringer'in birinci cildinin bitmesin de 60-70 sayfa kaldı.
Sissoylu zaten bitti.
Savaş kıran 2 gün sonra teslim edilecek, savaş kıran gelince ciltler arasında okurum onu güncele geliyorum
Hala Adolin bu arada
Savaş Ritmi'ni okuduktan sonra avatarını kesin Adolin yaparsın.
Dün kayıprıhtım cosmere konularını karıştırırken özetini buldum iki kitabın. Onlara bakacağım ben de:dOathbringer'in birinci cildinin bitmesin de 60-70 sayfa kaldı.
Sissoylu zaten bitti.
Savaş kıran 2 gün sonra teslim edilecek, savaş kıran gelince ciltler arasında okurum onu güncele geliyorum
Hala Adolin bu arada
Bütün seriyi bitirdikten sonra Fırtına ışığını bir kere okurum.Dün kayıprıhtım cosmere konularını karıştırırken özetini buldum iki kitabın. Onlara bakacağım ben de:d