5. kitap sene sonuna doğru gelecek. Ben de ona yakın tekrar bir okuma yapacağım.Bütün seriyi bitirdikten sonra Fırtına ışığını bir kere okurum.
Dalinar >>>>>>>>> Ad*****
5. kitap sene sonuna doğru gelecek. Ben de ona yakın tekrar bir okuma yapacağım.Bütün seriyi bitirdikten sonra Fırtına ışığını bir kere okurum.
Amaramcı seni5. kitap sene sonuna doğru gelecek. Ben de ona yakın tekrar bir okuma yapacağım.
Dalinar >>>>>>>>> Ad*****
İkisi de bana katılacaktırAmaramcı seni
Teşekkürler bu arada Adolin'in daha iyi olduğu bu mesajınla ispatlanmıştır tilki ve seyyah'a bu mesajı gösteririm artık xD
Desene vır vır vır beynimi yiyeceksin xDİkisi de bana katılacaktır
Bak ben Dalinar ile Adolin arasında kıyaslama veya sıralama yapmadım. Kaladin>Hepsi diyorum.Amaramcı seni
Teşekkürler bu arada Adolin'in daha iyi olduğu bu mesajınla ispatlanmıştır tilki ve seyyah'a bu mesajı gösteririm artık xD
@Tilqi_Gin de dördüncü bir cephe açarsa tam meydan savaşı olur xDBak ben Dalinar ile Adolin arasında kıyaslama veya sıralama yapmadım. Kaladin>Hepsi diyorum.
O szeth cephesi açacak :d seversin@Tilqi_Gin de dördüncü bir cephe açarsa tam meydan savaşı olur xD
Szeth > dalinarO szeth cephesi açacak :d seversin
Semadeşen ile Işıkören tarikatı yakın çıkmıştı testi çözdüğümde, semadeşenler 3-5 puan biraz daha öndeydi o yüzden Sezth'in geçmişini özellikle merak ediyorum.O szeth cephesi açacak :d seversin
Yanındaki adamla beraber ben de geçmişini merak ediyorum. 5. kitap bunun için. @RedTeroR 'ün 5. kitabı okuyuş şekli böyle olacakalsdfkjasdfSemadeşen ile Işıkören tarikatı yakın çıkmıştı testi çözdüğümde, semadeşenler 3-5 puan biraz daha öndeydi o yüzden Sezth'in geçmişini özellikle merak ediyorum.