Beni kiminle karıştırıyorsun bilmiyorum ama hiç bir zaman Luffy fanı olmadım.En son 4 sene önce falan övmüşümdür Luffy'i.Luffy fanı değil miydin kardeşim sen
Beni kiminle karıştırıyorsun bilmiyorum ama hiç bir zaman Luffy fanı olmadım.En son 4 sene önce falan övmüşümdür Luffy'i.Luffy fanı değil miydin kardeşim sen
Oathbringer okumamıştın dimi dahaBiz Adolinciyiz kardeşim işine bak
4 sene o kadar uzun zaman değil üstelik senle bu konularda tartıştığımı hatırlıyorum.Beni kiminle karıştırıyorsun bilmiyorum ama hiç bir zaman Luffy fanı olmadım.En son 4 sene önce falan övmüşümdür Luffy'i.
Başka bir Luffy'ci daha geldiOathbringer okumamıştın dimi daha
Yani tartışmış olabiliriz de en fazla katılmadığım bir konuyu söylemişimdir.Yoksa hiç bir zaman Luffy fanlığı yapmadım.4 sene o kadar uzun zaman değil üstelik senle bu konularda tartıştığımı hatırlıyorum.
O zaman bir soru:dToplanmamıza bir gün kalmışken açık ve net bir şekilde söylüyorum Adolin ile ilgili spoiler vereni vururum
(Spoiler sayılmaz) Zaten bildiğim kadarıyla (parlayan sözlerin sonunda geçen spoiler o yüzden bakmayın).O zaman bir soru:d
Adolin parlayan şovalye olacak mı sence? spoiler vermeyeceğim, düşünceni merak ettim sadece?
Beni de bu belaya @kekomancer başlattı.