Beğenmedin@Shiki, . Eline sağlık bu arada, ilginç olmuş baya.
İstemediğin yerleri ya da tümünü değiştir dersen değiştiriyorum
Biraz hızlı yazdım içerik olarak tam oturtamamış olabilirim bazılarını
Beğenmedin@Shiki, . Eline sağlık bu arada, ilginç olmuş baya.
Forum geçmişi hakkında bilgi alınacak adam çok. Şiki gibi bir stalker çok rahat derler bilgileri.İşte bu konuda sen gerekli bilgi akışını sağlarsan, beraber epey keyifli bir şey çıkarabilirsiniz ortaya
Asıl bu daha kolay. Tek tek uğraşmayıp hepsini tek kurguda eriteceksin.Buyur çarla beycim bana zor geliyor o kadarı
Ben şuanki incelemelerini beğenenlerle yola devam edeceğim
Göründüğünden daha zor, en azından bana zor geliyor
Stalker ne En büyük devrimci gibi bişey miForum geçmişi hakkında bilgi alınacak adam çok. Şiki gibi bir stalker çok rahat derler bilgileri.
Asıl bu daha kolay. Tek tek uğraşmayıp hepsini tek kurguda eriteceksin.
Sen de en ufak bir eh diyene beğenmedi diyorsun.
Ben diyorum. :/Seni listeye yazdıran, bu arkadaşı da inceleyin diyen olmadı ki
Uzay dediğin evrenin boşluk kısmı değil mi aşk değil Hava bile yok
Nefes almadan aşk oluyor mu
Sıraya yazacağım; diğerlerine ayıp olur öne atarsam senin taslağını açtım ama.Ben diyorum. :/
Bir demet Atatürk resmi? :/Sıraya yazacağım; diğerlerine ayıp olur öne atarsam senin taslağını açtım ama.
Ama Atatürk resmini çok seviyorum bi deste olmadı bi Demet gönderirsen düşünebilirim
Evrak arasına da sıkıştırabilirsin, yer kaplamasın diyorsanBir demet Atatürk resmi? :/
Seney daha çok çalışıp 2. Hatta 1. bile olabilirsin güç sende3. sıradaymışım ben.
Benim için özel olarak isteme hakkını artırsak? Tek hak olunca kararsız kalıyorum.Seney daha çok çalışıp 2. Hatta 1. bile olabilirsin güç sende