Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] KORSANFAN ÜYE İNCELEMELERİ [ARA ARA Güncel]

En Beğendiğiniz Anlatım Hangisinde Yapılmıştır? (Yenileri geldikçe şıklara eklenecek)

• Acacia

• hdbfresh

• Hiçbiri Olmamış...

• Smoker

• kadir †.

• Kuzan

• Tombe

• brook

• Monkey D. Dragon

• ch3rl0b11n

• Invictus

• Daredewill

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Chuck Norris

@Chuck Norris ( Çak Noris ) konulara apansız şekilde süper kahraman inişiyle nüzul eden, günümüzde unutulmuş ve konuşanı kalmadığı zannedilen kadim caps dilini kullanan son kişi olmakla beraber umumiyetle caps konularında görülmektedir.

Görünümü

"O bir kuş, hayır uçak, hayır hayır o Capsman "

Kişiliği

Kendisiyle aynı dili konuşan biri kalmadığından tam olarak ne dediği anlaşılmamakla beraber hiyeroglif okuma uzmanlarından alınan danışmanlıkla yaptığı capsleri konuşma metni kabul eden üyeler tarafından bazı çıkarımlar yapılabilmektedir.

Konuşamadığı varsayılan Chuck Norris'in, Transformers 1 filminde ses kutusu bozulan Bumblebee'nin radyosunu kullanarak insanlarla iletişime geçmesinden esinlenerek capslere yedirdiği konuşma metinlerini kullandığı düşünülmektedir.

Başlarda Caps Dili ve Edebiyatı okuduğu zannediliyordu ama Capsli Tepe'de yapılan kazılarda bölümü kendisinin kurduğuna dair işaretler bulundu.

Araştırmacıların ilgisini çeken bu şahsın nickinin nereden geldiği merak konusu olmuş ve sonunda ünlü bir dövüş sanatçısı aynı zamanda sinema oyuncusu olan Chuck Norris'e dayandığı varsayılmaktadır. Zaten Chuck Norris'in de bu ismi vahşi batılı bir kovboydan aldığı biliniyor.

Yetenek ve Güçleri

Her an her konuda caps yapabilme yeteneğine sahiptir.

Künye

Onu söyleyemiyoruz maalesef...

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık