Görmedim ki seninkini.. İlk sayfada yok.Benimki olmamış yani.
Görmedim ki seninkini.. İlk sayfada yok.Benimki olmamış yani.
Bak bakim nasıl göremedin.Görmedim ki seninkini.. İlk sayfada yok.
Olayı nedir bu konunun?@kuroashi.no.sanji1993 ve @killz0ne 'unkileri yaparsan sevinirim. Kendilerinden izin almadım rahatsız olurlarsa yorumu silerim.
Şimdi gördüm. Güzel olmuş seninki de. Ama genel olarak bilgi yetersizliğinden kaynaklı tekrarlar var sanki, çok daha iyi ve eğlenceli olabilirdi. Şiki yetersiz kalıyor. @ch3rl0b11n el atsa birikimiyle, bayağı keyifli bir şey çıkar ortaya.Bak bakim nasıl göremedin.
Şiki'nin tüm bunları forumun gerçek geçmişi üzerinden kurgulayıp üyeleri de kurgudaki karakterler yaparak öykü halinde yazması lazım. Okuması büyük keyif verir o zaman.Şimdi gördüm. Güzel olmuş seninki de. Ama genel olarak bilgi yetersizliğinden kaynaklı tekrarlar var sanki, çok daha iyi ve eğlenceli olabilirdi. Şiki yetersiz kalıyor. @ch3rl0b11n el atsa birikimiyle, bayağı keyifli bir şey çıkar ortaya.
İşte bu konuda sen gerekli bilgi akışını sağlarsan, beraber epey keyifli bir şey çıkarabilirsiniz ortayaŞiki'nin tüm bunları forumun gerçek geçmişi üzerinden kurgulayıp üyeleri de kurgudaki karakterler yaparak öykü halinde yazması lazım. Okuması büyük keyif verir o zaman.
Hayali bir senaryoya gerek yok, forumun hareketli geçmişi zaten heyecanlı bir kurgu olur. Zoro vs Luffy fanları, yönetim entrikaları, devrimler, isyanlar, Genel tartışma kavgaları vesaire. Hepsi de epik fantezi türü üzerinden yazılırsa ahahaha
Özelliklerini komik bir dille anlatacak. Benim konuşma tarzın ve görüşlerinle en sevdiğim üyelerdensin. Senin hakkında yazı yazmasını istedim. Olay bu.Olayı nedir bu konunun?
@Sakata Gintoki benle küs yazdırmaz@Sakata Gintoki üzerine yaz eğlenek elemanla
Buyur çarla beycim bana zor geliyor o kadarıŞiki'nin tüm bunları forumun gerçek geçmişi üzerinden kurgulayıp üyeleri de kurgudaki karakterler yaparak öykü halinde yazması lazım. Okuması büyük keyif verir o zaman.
Hayali bir senaryoya gerek yok, forumun hareketli geçmişi zaten heyecanlı bir kurgu olur. Zoro vs Luffy fanları, yönetim entrikaları, devrimler, isyanlar, Genel tartışma kavgaları vesaire. Hepsi de epik fantezi türü üzerinden yazılırsa ahahaha