Pardon birinin gagası kırmızıymış :dKara batak ile kara kuğu'yu karıştırıyorsan bi gözlerine baktır istersen sayın Dragon ¬_¬
Delillerle konuşuyorum :d
O neymiş 0.o
Pardon birinin gagası kırmızıymış :dKara batak ile kara kuğu'yu karıştırıyorsan bi gözlerine baktır istersen sayın Dragon ¬_¬
Delillerle konuşuyorum :d
O neymiş 0.o
Sayfalarda metin gözüksün diye kısa yolla yazabileceğin sahte metin :dO neymiş 0.o
İlk zamanlar şöyle giresim geliyorduLatince de Kara kuğu anlamına geliyor >.>
Benim için anlamı büyük. <3Cavitq11 nickim;Adım Cavit değil,Cavit diye bir arkadaşım ve ya akrabamda yok.Q11 ne anlama geliyor bilmiyorum(Q7 olsa Quaresma diyecem de).Özetle nickimin hiç bir anlamı yok @Eric Cartman
ben de x drake fanı sandımdı,Anlamı yok. Her şeyde olduğu gibi anlamsız. D-generationX'le de Dix(10,fransizca) alakası yok.
Eski adimi ben bile unuttum sen nerden hatirladin?ben de x drake fanı sandımdı,
bu işte anlamsız şeylerde anlam arama çabamız, dediğin gibi her şeyde olduğu gibi anlamsız asdfkjsfd ulan anlamı yoksa neden dX koydun kardeşim adamı hasta etme de açıkla beEski adimi ben bile unuttum sen nerden hatirladin?
iyi bir cikarim. :S
KRALKendi adım.
Patron cildirdibu işte anlamsız şeylerde anlam arama çabamız, dediğin gibi her şeyde olduğu gibi anlamsız asdfkjsfd ulan anlamı yoksa neden dX koydun kardeşim adamı hasta etme de açıkla be