Ben Cavit sanıyordumCavitq11 nickim;Adım Cavit değil,Cavit diye bir arkadaşım ve ya akrabamda yok.Q11 ne anlama geliyor bilmiyorum(Q7 olsa Quaresma diyecem de).Özetle nickimin hiç bir anlamı yok @Eric Cartman
Ben Cavit sanıyordumCavitq11 nickim;Adım Cavit değil,Cavit diye bir arkadaşım ve ya akrabamda yok.Q11 ne anlama geliyor bilmiyorum(Q7 olsa Quaresma diyecem de).Özetle nickimin hiç bir anlamı yok @Eric Cartman
Chris'inki doğru ama kapari de iyimiş
O kadar yol yordam varken o kılıcın pasla tuz buz olması sana çok koymuştu diye aldığını düşünüyordum ben.Benden olsa olsa Zoro'nun kırılan kılıcı olur dedim...
Aslında Sandai Kitetsu yapacaktım sonra lanetli kılıç falan o an çok gay geldi. Zoro'nun yuba'yı alış şeklini de seviyordum beleşe getirdiği için.O kadar yol yordam varken o kılıcın pasla tuz buz olması sana çok koymuştu diye aldığını düşünüyordum ben.
Ahı çıktı Beleşe Shusui verdiAslında Sandai Kitetsu yapacaktım sonra lanetli kılıç falan o an çok gay geldi. Zoro'nun yuba'yı alış şeklini de seviyordum beleşe getirdiği için.