Cehennem Ateşi.
Hangi karakter? Ben arattim bulamadimTürk mitolojisinde bir karakter/kahramanımsı.
Bir öncekinin anlamıydı o.Hangi karakter? Ben arattim bulamadim
Onceki adiniz neydi efenim? Ve simdi ki adinizin anlami nedir sormasi ayip? :SBir öncekinin anlamıydı o.
No Game No Life diye bir animenin baş karakteri. PP'mde bulunan da kendisidir.Onceki adiniz neydi efenim? Ve simdi ki adinizin anlami nedir sormasi ayip? :S
Yanlış yazmışsın. Kaizokuou Gari olması lazım.Çok az kişinin anlamını bildiği (ve muhtemelen unuttukları) nickimin anlamını söylüyorum
Görünüşte korsan avcısı anlamına gelen kaizoku gari sanılsada kaizokou gari yani korsan kral avcısı manasında kullanıyorum Zoro nun seri sonundaki gücünü yansıtacağını düşünüyor ve umuyorum
Düzeltme, r leri söylemeyi geliştirdim . Lise 1 de söyleyemiyordumGüzel bir tane benden gelsin
Ben r'leri iyi söyleyemiyorum ismim berke. Lisede ilk haftalarda her hoca bütün sınıfa kendini tanıttırdığı için berke berke berke diye diye telaffuzum iyi olmadığı için lise arkadaşlarım bavske diye dalga geçiyorlardı Bavs falan demeye başlamışlardı oradan geliyor.
Aslında o kadar da kötü söylemiyorum yeni tanıştığım insanlar aylar boyunca farketmiyorlar ama lise arkadaşları hiçbir kusurunuzu atlamaz. İm-kan-sız.