20 kişilik lig seçilirse dışarıdan gelenlerden birini almayız yer kalmadı derim dostum dert etme sen hallederizAnketteki ilk 4 sıra 20 takımlı ligler 21 kişiyiz, yeniden mi açsan anketi @GeorgeRMartin
20 kişilik lig seçilirse dışarıdan gelenlerden birini almayız yer kalmadı derim dostum dert etme sen hallederizAnketteki ilk 4 sıra 20 takımlı ligler 21 kişiyiz, yeniden mi açsan anketi @GeorgeRMartin
Tamam işte 6 kişi forum dışından onlardan birini almayız olur biter.Şu an 21 kişiyiz ama
Ben bunun çömezleriyle bi italya ligi oynadım hepimiz en düşük takımları aldık bu 10. genoa aldı. Lig bittiğinde ilk iki sırayı bunun çömezleri aldı herifler bu sefer 1 değil 1.5 milyar kasmıştı bunu 3. yapıp tokatladılar yine.Yok bu @GeorgeRMartin de öyle.Geçen sezon 1 milyar üstüne çıkıp ilk 5 e girememişti Ben de iyi başlayıp sonradan salıyorum.
Fitilini ateşleyemde bir kıvılcımdan yangına dönüş.Bu lafını unutma reis görüşeceğiz
juve muve gitmez bana.Sampdoria verin yoksa şampiyonluk yolunda çakarız size engeli Engel çaktığım sonra ağlıyor o ayrıKurayla sana Juveyi falan veririz inşallah ta onla kazanamamanın utancını yaşarsın 2.ligler iyidir ben ingiltere 2yi seçtim
kardaş adamlar istedi sizin forumda katılım çok oluyor ligde bırakan olmuyor yaz da bi lig yapalım dediler yoksa ben kpss bitene kadar OSM girmeyecektim bile. Hem yeni gelen 3 kişi falan var eski oyuncular hepsi neyin alışması bu adamları alak güzel rekabeti bol bir lig daha oynayak işteBen bunun çömezleriyle bi italya ligi oynadım hepimiz en düşük takımları aldık bu 10. genoa aldı. Lig bittiğinde ilk iki sırayı bunun çömezleri aldı herifler bu sefer 1 değil 1.5 milyar kasmıştı bunu 3. yapıp tokatladılar yine.
Fitilini ateşleyemde bir kıvılcımdan yangına dönüş.
@GeorgeRMartin Saçmalama oğlum ben yeni başlayan arkadaşları düşündüm ne korkması. Kendi açımdan rekabet için oynamak zevkli ama yeni başlayanlar başarısız olunca oyundan soğuyup bırakıyor istifa ediyor hatta. Herkes bizim gibi hırslı oyunla kafayı bozmuş değil ki .
Örneklerini çok görmedik mi?
Senin çömezler zevk alarak diye kf'yi gözardı mı edek? Kusura bakma İbo!
Hele kf lılar alışsın sonrakinde çağırırız nolacak.
Elbette hesabını sormak istiyorum ama bu ayrı mevzu D
Yok ya oyunda hesabın olmalı o zaman bile sadece ligde puan tablosunu görebilirsin , sadece lige katılanlar görüyor fikstürü falanKatılmayan biri olarak bir şey sorayım. Dışarıdan birinin takip edeceği bir link var mı? Kim kimi yenmiş, kimn kimle maçı var falan?
Hergun burda konuşuruz görürsünKatılmayan biri olarak bir şey sorayım. Dışarıdan birinin takip edeceği bir link var mı? Kim kimi yenmiş, kimn kimle maçı var falan?