Ooo zeginsin doktor. Hadi bakaalım zirvede seni bekliyoruz1441 elmasla rakiplerimi bekliyorum.
Ooo zeginsin doktor. Hadi bakaalım zirvede seni bekliyoruz1441 elmasla rakiplerimi bekliyorum.
İlk sezonumun ardından çok çalıştım çoook Deney yapar gibi taktik denedim ve sonunda buldum taktiğimiOoo zeginsin doktor. Hadi bakaalım zirvede seni bekliyoruz
Seni de yazıyoruz o zamanBundesliga, ben de katılıyorum. Ama 2 gün var dördüncü takımın açılmasına.
İng, italya, İsp, Fra, Alm banko oluyor ankette daha marjinal istekleriniz var mı ondan soruyorum ne bileyim meksika ligi mesela bence güzel ligŞu an Fransa, Almanya ve İngiltere liglerinde takımım var. İtalya diyorum ben.
Ne dengesi la.1 haftada 400m değer kasan adamlar varken kimin ne takım aldığının önemi mi var@GeorgeRMartin İboş iyi güzelde senin şu çömezleri bu seferlik sokmayak la. Hayvan gibi asılıp kadro kastıklarından daha acemi olan arkadaşların hevesi sönüyor. Bu yüzden onları es geçelim derim. Arkadaşlar biraz tecrübe sahibi olsunlar.
Lig için dengeli olması açısından ben ingiltere championship ya da ispanya 2.lig yapalım derim. Hollanda ligi de olabilir.