Yani en iyi oyuncularını koysa bile kazanırdı. Zaten hepsi 105 üzeri oyuncularOrtaklık teklif edicem ona.Sen kadroyu kur taktik işini bana sal diye
Bu arada 21 kişi olmuş liste.Ne zaman başlatacaksınız ligi.
Yani en iyi oyuncularını koysa bile kazanırdı. Zaten hepsi 105 üzeri oyuncularOrtaklık teklif edicem ona.Sen kadroyu kur taktik işini bana sal diye
Bu arada 21 kişi olmuş liste.Ne zaman başlatacaksınız ligi.
Bencede antrenman kapalı olsunTürk ligi olsun, antrenman da kapalı olsun
Çin Ligi 16 takımÇin ligi olsaydı kesin onu seçerdim
sana avatarındaki surat ifadesi ile cevap veriyorum la zaten hepi topu iki lige girdim@Eustass Captain Kidd @Çörekçioğlu Luffy Lan geçen sezon takım kuramadım kpss derslerine gidiyordum benim şampiyonluğum var bi kere siz önce bi kupa alın bakalım
İtalya 2'yi seçtim golsüz bir lig istiyorum 22 takım görünüyor.Çin Ligi 16 takım
Türkiye 18 takım @Riful 21 kişiyiz sayımız fazla 20 takımlı ligleri de aldım aramızdan en isteksizi atarız 20 takımlı lig seçilirse
Kurayla sana Juveyi falan veririz inşallah ta onla kazanamamanın utancını yaşarsın 2.ligler iyidir ben ingiltere 2yi seçtimsana avatarındaki surat ifadesi ile cevap veriyorum la zaten hepi topu iki lige girdim
neyse italya da oynayalım.Sampdoriayı verin bu iş kolayca çözülsün.Gerçi sampdoria birinci ligde olmayabilir.Hangi ligde ise o olsun.