Ashi @Dallaslı nın arkadaşı varmış son kalan takımı da ona verek ligi fulleyek dallas arkadaşının kullanıcı adı ne yanlış adamı almayalım lige ?Davet attım.
Ashi @Dallaslı nın arkadaşı varmış son kalan takımı da ona verek ligi fulleyek dallas arkadaşının kullanıcı adı ne yanlış adamı almayalım lige ?Davet attım.
Bi MLS oynadık görmen lazımdı 24 takım full dolu 5 6 tanesi bakmasa da gerisi elinden geleni yaptı çok keyifliydi ben 6. ya da 7. oldum sanırım ama rekabet olduğu sürece sorun yok kupayı da aldım teselli olduSonunda ben de oyuncu listede yoktur şokunu yaşadım. Ligin böyle aktif olması güzel, umarım sonradan kopmalar olmaz, sonuna kadar devam eder bu mücadele.
Aynı kadro varsa şu an kopmazlar. Yönetilmeyen takımlara herkes üçer beşer sallıyor. Puan kaybı olmuyor. Kopma olmayınca sonu güzel oluyor oyunun. Ben hala kupa alamadım bu oyunda, kötü de oynadığımı düşünmüyorum aslındaBi MLS oynadık görmen lazımdı 24 takım full dolu 5 6 tanesi bakmasa da gerisi elinden geleni yaptı çok keyifliydi ben 6. ya da 7. oldum sanırım ama rekabet olduğu sürece sorun yok kupayı da aldım teselli oldu
Senden sonra geldim 1 lig 2 kupa aldım boynuz kulağı geçiyor görüyorsun Bu sezon ligi ashi kupayı sen al Selim hedefi tuttursun yeterAynı kadro varsa şu an kopmazlar. Yönetilmeyen takımlara herkes üçer beşer sallıyor. Puan kaybı olmuyor. Kopma olmayınca sonu güzel oluyor oyunun. Ben hala kupa alamadım bu oyunda, kötü de oynadığımı düşünmüyorum aslında
Ben Cuper olmak istiyorum, kupalar sizin olsun bana finaller ikincilikler verin yeter. Ben size kolaylık sağlarım son maçta. Siz finale çıkmaya, lig de son maça kalmaya bakın.Senden sonra geldim 1 lig 2 kupa aldım boynuz kulağı geçiyor görüyorsun Bu sezon ligi ashi kupayı sen al Selim hedefi tuttursun yeter
Cuper'in Valencia'sı gibi takım kursak yeterBen Cuper olmak istiyorum, kupalar sizin olsun bana finaller ikincilikler verin yeter. Ben size kolaylık sağlarım son maçta. Siz finale çıkmaya, lig de son maça kalmaya bakın.