İlk 10 tahminlerimi yazıyorum buraya siz de yapın bakalım lig sonu kimin tahmini en doğru çıkacak
- Ashitaka
- Ersinozdogan
- Ben
- Willo
- Hakansolak
- 10Bagg10
- Goku
- Dallaslı
- Çörekçi
- Revenge59
1. Ben
2. Diğerleri....
2. Diğerleri....
İlk 10 tahminlerimi yazıyorum buraya siz de yapın bakalım lig sonu kimin tahmini en doğru çıkacak
- Ashitaka
- Ersinozdogan
- Ben
- Willo
- Hakansolak
- 10Bagg10
- Goku
- Dallaslı
- Çörekçi
- Revenge59
Yok abi izinsiz giremez kimse lig herkese açık değil boş takım kalmasın full dolu oynayalım diye aldıkHe izinliyse tamam, kafasına göre aldı diye düşünmüştüm
Şimdi sen uzun süredir yoksun ya paslanmışsındır diye seni 11. sırada düşündüm ilk 10 tahmini olunca malum yazamadık
1. Ben
2. Diğerleri....
Kuruyorlar da bunları 1milyar yapacak 5 tane adamı korsanfan dışında aynı ligde görmedim diyorum yoksa takımına bakan herkes her takımı çıkarır o seviyeye Burnley ile 1.3 milyarı görmüştüm zamanında ama aynı ligde chelsea 500m falandı. Bizim ligde ise bu sezon en az 7 takımdan 1m ve üzeri performans bekliyorum benİngilterede westhamla 1 milyar kuruyolar city chelse livorpul totnımı var bunun türkiyede 850 m gördüm kasımpaşayla italyada feirenseylede aynı 800-900 görmüşlüğüm var tabi bunun şeylede alakası var ligde iyi takım varsa juve city psg gibi markette 80-90 oyuncular bol oluyo ligde daha rahat kasıyosun yoksa 70-80 lik oyuncuyu alıp satıp kadro kurmak ölüm
Şimdi sen uzun süredir yoksun ya paslanmışsındır diye seni 11. sırada düşündüm ilk 10 tahmini olunca malum yazamadık
İbrahim Durmuş Bey benim kullanıcı adım.Ligin adı: KFL Championship
Benim nickim: Lord Bloodraven
İstek atın ekliyim.
@Lynfield @Riful @Kaizokou Gari @seyyah @goku @J.Sparrow Sizin oyundaki nicklerinizi bilmiyorum istek atınca yazın buraya nickinizi de.
Davet attım.İbrahim Durmuş Bey benim kullanıcı adım.
Geç oldu biraz ama oğlanla uğraşıyordum.
Çağır dostum gelsin ama iyi oynuyorsa söyle Sheffield wednesdayı alsın.kanka 21 dik 22 olmuşuz bizim arkadaş var çağırayımmı yarına ligi bitiyomuş