Korkma la senin sıran belli 15. olcan sen korkcak bir şey yok@GeorgeRMartin korkmaya başladım
Korkma la senin sıran belli 15. olcan sen korkcak bir şey yok@GeorgeRMartin korkmaya başladım
Gördüğüm kadarıyla 15 olsam kârdır neyse @Çörekçioğlu Luffy kardeşimle beraber şike yapacazKorkma la senin sıran belli 15. olcan sen korkcak bir şey yok
Hişşşt orda yerde söyleme böyle şeyleri HallederiiiiiiizzzzzGördüğüm kadarıyla 15 olsam kârdır neyse @Çörekçioğlu Luffy kardeşimle beraber şike yapacaz
Eyvallah başkan adamsınHişşşt orda yerde söyleme böyle şeyleri Hallederiiiiiiizzzzz
Ersnozdogan msj attı bana diyor ki sabah bir oyuncuyu alıyordum listeden teklif attım oyuncu listede yok demiş oyun kapış kapış gidiyor mübarek, vahşi batı gibi eli hızlı olan kazanacakAskerden yeni gelmiş gibi saldırıyorlar oyunculara maşallah.
Boş kalan 3 takım vardı boş kalmasın dedik çok iyi olmayan oyuncular çağırdık alsınlar boş olmasından iyidir.Sanki Fulham da alınmayacaktı ama almış birisi?
He izinliyse tamam, kafasına göre aldı diye düşünmüştümBoş kalan 3 takım vardı boş kalmasın dedik çok iyi olmayan oyuncular çağırdık alsınlar boş olmasından iyidir.