Final ajax ve dortmund arasında olursa sonucu heyecanla bekleriz muhtemelen öyle olacak çünkü ikisi de kurt teknik adamlar ama bana kupanın sahibi timsah olacak gibi geliyor
Croco kampsıza tamam derse kudururum@Sir Crocodile kampsız 2 maç ne dersin ?
Derken?? İlk maçı zaten ben attım da benim puanım senden fazlaydı ama bu rakibin bana benzemez kendisiyle oynadığım için biliyorumGrupta tokatlamıstım seni bu havalar ne
Bende seni 2-0 yendim dep’te . İkili averajda öndeydimDerken?? İlk maçı zaten ben attım da benim puanım senden fazlaydı ama bu rakibin bana benzemez kendisiyle oynadığım için biliyorum
Niye ya. Yarı finalde 50-100 coin mi basalım bende o kadar para yokCroco kampsıza tamam derse kudururum
3 puan gerideyken ikili averaj boştur biliyorsun değil mi Sen benim attığım adamdan yemişsin neyin havasını atıyorsun aslanımBende seni 2-0 yendim dep’te . İkili averajda öndeydim
Son 16'da coin bastı, yine basar..Niye ya. Yarı finalde 50-100 coin mi basalım bende o kadar para yok
Ben ikimizden bahsediyorum yemişim grubu3 puan gerideyken ikili averaj boştur biliyorsun değil mi Sen benim attığım adamdan yemişsin neyin havasını atıyorsun aslanım
söz verirse basmaz !Son 16'da coin bastı, yine basar..
Bir bakayım cevap yazarım...@Sir Crocodile kampsız 2 maç ne dersin ?
PSG zor bakalım, kadrosu da iyi. Eğer istediklerimi yaparsam çıkarım ama dediğim gibi zor.Şimdiki günlerde bile tokatlar da ben psikolojik baskı kuruyorum çıkacak olanlar belli
@GeorgeRMartin
@Sir Crocodile
@Will of D. (En çekişmeli olanı yine o olur)
@RORONOA (kadro harikası)
Sen alırsın yav ben test ettim sade kadrodan ibaret bu arkadaşPSG zor bakalım, kadrosu da iyi. Eğer istediklerimi yaparsam çıkarım ama dediğim gibi zor.