@Will of the D. Kampa gitmeyelim diyorum nasıl fikir
Belli olmaz benim forvetler hariç takım sıkıntı. Kaleci desen zar zor gelişti bu kadar defans iyi değil.@Will of the D. Kampa gitmeyelim diyorum nasıl fikir
Nerde iyi yav? Forvetler bir tek iyi sayılır o da Sancho bir şeyler yapıyor Haland o kaliteye rağmen hiç verim vermedi taktiğim de iyi olmasına rağmen.@Sir Crocodile senin kadro her türlü benden iyi yav.
Benim forvet iyi ama geri kalan çok iyi değil. 100’lük adamın bile var la . Total güçte de mevki mevki güçte de senin kadro daha iyi . Neyse kadrolarımız yakın kazanan taktik olacak ama senin kadro daha iyiNerde iyi yav? Forvetler bir tek iyi sayılır o da Sancho bir şeyler yapıyor Haland o kaliteye rağmen hiç verim vermedi taktiğim de iyi olmasına rağmen.
Onu geç kaleci 79 falandı, defans da öyle bu kadar gelişti ki ona rağmen hala senin kadro daha iyi totalde. Kanatta bile devşirme adam oynatıyorum orta sahada.
Yedek forvetin bile Di Maria ya.
Bende Moukoko diye 1 tane çocuk var 16 yaşında kalitesi 55.
Forvetlerden bir tanesi gitse ya da yorulsa falan adam yok oynatacak. :/
La 55'lik Mokoko giriyor 2. yarı oyuna bende. Sende Di Maria giriyor daha bir şey demiyorum.Benim forvet iyi ama geri kalan çok iyi değil. 100’lük adamın bile var la . Total güçte de mevki mevki güçte de senin kadro daha iyi . Neyse kadrolarımız yakın kazanan taktik olacak ama senin kadro daha iyi
Banane kardeşim 4-3-3 oynatma sende. Sanki ben diyorum 3 forvet oynat diyeLa 55'lik Mokoko giriyor 2. yarı oyuna bende. Sende Di Maria giriyor daha bir şey demiyorum.
100 lük var ama olsun bir zahmet birisi Haland diğeri Sancho. Bir de Sancho adam canavar bu Haland bildiğin efsane olmak yerine gazoz olmayı tercih ediyor.
Lan atsana 3-5 tane, 1 maç hatrick falan yap. Taktiğin canavar gibi 50 tane top geliyor kazma atamıyor. Çıkıp ben mi atayım? İlla 16'lık Momoko'yu mu oynatayım yani!!!
Şaka bir yana benim defans sıkıntı bak stoper adamı beklerede falan oynatıyorum la o derece takım sıkıntı. Orta saha devşirme, defans devşirme, forvet yedek yok. Sen ''kadron daha iyi'' diyon.
Bu arada antreman kullanalım ya. Ben evimde maçı kopartıp senin evde ki maçta yine '''Özel taktik'' kitabımdan bir şeyler çıkarırım...
3'lü forvet duruma göre oynatıyorum la neyse kullan gelsin özel özel kapışalım.Banane kardeşim 4-3-3 oynatma sende. Sanki ben diyorum 3 forvet oynat diye
Yarın kullanacaksan ben de kullanayım ?