Len coinde eli sıkı olan ben bile bu 2 hodüğe yetişcem diye kendi coin rekorumu kırdım diyebilirim, ama hala bunlarınkiyle aramda büyük fark var herifler nasıl abanmışsa kadrolar denkleşmiyorSen rahat ol bu adam coinslerine kıyamaz
Len coinde eli sıkı olan ben bile bu 2 hodüğe yetişcem diye kendi coin rekorumu kırdım diyebilirim, ama hala bunlarınkiyle aramda büyük fark var herifler nasıl abanmışsa kadrolar denkleşmiyorSen rahat ol bu adam coinslerine kıyamaz
Valla ben de taktik falan yapmadım hiç. Antrenman kampı ve gizli antrenman da yapmadım. Ele ele verip Ajax'ı şampiyon yapacağız herhaldeLa benim kadro full yedek 11 de ne fark yemesi, ben yiyecem fark.
Antreman da kullanmışsındır sen şimdi.
La ben bir tek gençleri geliştirdim o da antremanla falan. Haland ve Sancho ne zaman koysam yüzde 100 gelişti.Len coinde eli sıkı olan ben bile bu 2 hodüğe yetişcem diye kendi coin rekorumu kırdım diyebilirim, ama hala bunlarınkiyle aramda büyük fark var herifler nasıl abanmışsa kadrolar denkleşmiyor
La adama özel antreman kullanan yok yazıklar olsun. Benim kadro onun yarı kalitesinde kaç tane özel antreman yedim bu sene bile.Valla ben de taktik falan yapmadım hiç. Antrenman kampı ve gizli antrenman da yapmadım. Ele ele verip Ajax'ı şampiyon yapacağız herhalde
As cıkıyorum ama dediğim gibi taktik bayağı extrem lan ondanLa benim kadro full yedek 11 de ne fark yemesi, ben yiyecem fark.
Antreman da kullanmışsındır sen şimdi.
Hodük lafı hakaret sayılır ama umursamadığımdan şikayet etmeyeceğim. Nasıl abanmışlarsa dediğinse ne eksik ne fazla 36 lira verdim coine. Turnuvanın sonunda aradaki fark kapanmaz.Len coinde eli sıkı olan ben bile bu 2 hodüğe yetişcem diye kendi coin rekorumu kırdım diyebilirim, ama hala bunlarınkiyle aramda büyük fark var herifler nasıl abanmışsa kadrolar denkleşmiyor
Ben normalde hiç bu taktikle oynamazdım full yedek diye farklı bir taktikle çıkıyorum bugün de. Dediğim gibi en az 3 fark yiyeceğimi düşünüyorum. Kadro kalitesi berbat çünkü şuan cidden maç sonu yine konuşuruz.As cıkıyorum ama dediğim gibi taktik bayağı extrem lan ondan
Yok be ne antreman kampısı, onun yerine hep antremanları erken bitirirklen kullandım coinleri size yetişeyim diye
Özel mozel yok yani bakalım nolacak,
Benim takım en dipten geldi buralara ama adam şanslı yani yapacak bir şey yok. Gelişmeye en açık 2-3 takımdan biri ona gitti. Coin kullanmak serbestti ve kullandı. Fikstür şansı da vardı. Şans işte, oluyor arada. Tabi oyunu da biliyor muhtemelen.La adama özel antreman kullanan yok yazıklar olsun. Benim kadro onun yarı kalitesinde kaç tane özel antreman yedim bu sene bile.
Adam hem kolay takım çekiyor Rennes falan hem de kamp yemiyor ne güzel İstanbul be...
Bende Bayern Münih, PSG çekip onları geçtikten sonra da İnter çekip final yapmaya çalışıyorum.
Yok seni kastetmedim dostum samimiyetim var diye Croco ile GRM'yi kastetmiştim, alınmana gerek yokHodük lafı hakaret sayılır ama umursamadığımdan şikayet etmeyeceğim. Nasıl abanmışlarsa dediğinse ne eksik ne fazla 36 lira verdim coine. Turnuvanın sonunda aradaki fark kapanmaz.