Baska adam aldim para gelsin teklif atacagim. Alacam yani bırakmam...@Sir Crocodile hazardı verdin denemeyi istemedin
Baska adam aldim para gelsin teklif atacagim. Alacam yani bırakmam...@Sir Crocodile hazardı verdin denemeyi istemedin
Paran olup almadığını gördüm ya sonra vermek istemezsemBaska adam aldim para gelsin teklif atacagim. Alacam yani bırakmam...
Söke söke alırım ben.Paran olup almadığını gördüm ya sonra vermek istemezsem
Vermiyorum hadi al bakalımSöke söke alırım ben.
Takımını lanetlerim bak! Zaten lanetli galibiyet alamiyorsun.Vermiyorum hadi al bakalım
Içime kurt düştü bak sen müdahele etmiyorsun değil miTakımını lanetlerim bak! Zaten lanetli galibiyet alamiyorsun.
Bana yenilince ağlama demişti, bana yenildi kendi ağlamaya başladı Evinde yenemiyor bir de deplasman da galibiyet hayalleri kuruyor .dTakımını lanetlerim bak! Zaten lanetli galibiyet alamiyorsun.
Beni etiketleyip söyleyebilirdin hocam korkma o kadar bendenBana yenilince ağlama demişti, bana yenildi kendi ağlamaya başladı Evinde yenemiyor bir de deplasman da galibiyet hayalleri kuruyor .d
Sanki benim kadrom oturmuştu, te allam .d Deplasman da yendiğim hazır kadro Liverpool'dan mı korkacağım güldürme beniBeni etiketleyip söyleyebilirdin hocam korkma o kadar benden
Kadrom oturmamıştı sadece