De light veya herhandezden birisine olur.Yok yav o kadar para bende ne arar? Adam takas edelim...
De light veya herhandezden birisine olur.Yok yav o kadar para bende ne arar? Adam takas edelim...
Kadro demişim pardon taktik taktiğim oturmamıştıSanki benim kadrom oturmuştu, te allam .d Deplasman da yendiğim hazır kadro Liverpool'dan mı korkacağım güldürme beni
Eh bi Liverpool'a bak bir de Southampton'a, hangisinin sıfır kadrosu daha iyi .d En iyi transferi de sen yaptın hınzır seni, lig başlar başlamaz ben girseydim o kadar çıtırı bırakmazdım sana.Kadro demişim pardon taktik taktiğim oturmamıştı
Ama üzüyorsun beni hiç mi transfer yapmadım bu takımada hazır kadro diyorsun
Ayrıca bugün botun içinden geçecem
Kaşif özelliğinide iyi kullandım amaEh bi Liverpool'a bak bir de Southampton'a, hangisinin sıfır kadrosu daha iyi .d En iyi transferi de sen yaptın hınzır seni, lig başlar başlamaz ben girseydim o kadar çıtırı bırakmazdım sana.
Onu diyorum zaten .d Biz ertesi gün lige girene kadar sen içinden geçmişsinKaşif özelliğinide iyi kullandım ama
Teveccühünüz efenimOnu diyorum zaten .d Biz ertesi gün lige girene kadar sen içinden geçmişsin
Yok yav senin kabahatin yok tüm kabahat İspanya liginin suyunu kurutan Martinde .dTeveccühünüz efenim
Ama sana teklif ettim gel iste kolaylık sağlarım belki dedim
4 takım boşta, geleceksen Fulham'ı al.Yer kalmadı mı gençler?