Tamam adam satarsan haber ver eğer ben satarsam teklif gönderirim sende 5 M az gönderirsin Hazard teklifini.Bu teklif benim işime ama param yok ama olunca eğer senin durumun hala aynıysa tekrar konuşalım
Tamam adam satarsan haber ver eğer ben satarsam teklif gönderirim sende 5 M az gönderirsin Hazard teklifini.Bu teklif benim işime ama param yok ama olunca eğer senin durumun hala aynıysa tekrar konuşalım
TamamdırTamam adam satarsan haber ver eğer ben satarsam teklif gönderirim sende 5 M az gönderirsin Hazard teklifini.
Oynamayanlar neden etkileniyor2 mağlubiyetin etkisi olmuştur baya
Gelse cok iyi gercekten de oyun yapmiyor. Şöyle 1 futbolcu + para falan önerebilsek...Bu oyuna takas sistemi gelmesi çok güzel olmaz mı
Oynamadıkları için düşüyor + mağlubiyet durumunda her oyuncudan düşer sonuç bu 3.maçı da kaybetme sakınTamamdır
Oynamayanlar neden etkileniyor
Belli olmaz bi baktın yaptılarGelse cok iyi gercekten de oyun yapmiyor. Şöyle 1 futbolcu + para falan önerebilsek...
Oyunda 4 tane bot var onlardan birine kaybedersem istifa etmeyi düşünüyorumOynamadıkları için düşüyor + mağlubiyet durumunda her oyuncudan düşer sonuç bu 3.maçı da kaybetme sakın
Yani ben olsam rotasyon yaparım.Belli olmaz bi baktın yaptılar
Oyunda 4 tane bot var onlardan birine kaybedersem istifa etmeyi düşünüyorum
Peki yedekleri mi oynatsam moral açısından
İstemek suç mu kardeşim ne kızıyorsun ?@GeorgeRMartin Utanmadan bir de Koke'ye teklif gönderiyor. Fati'ye teklif göndereyim kabul edecek misin?
Bende öyle yapayım mademYani ben olsam rotasyon yaparım.
İstemek suç mu kardeşim ne kızıyorsun ?