Ulan ispanyayi kurmuşsun konuşuyorsun.Leeds efsanesi küllerinden doğdu beyler 1980lerde yaşamış cedlerinize sorun onlar hatırlar, onlar bilir korkunun ne olduğunu
Ulan ispanyayi kurmuşsun konuşuyorsun.Leeds efsanesi küllerinden doğdu beyler 1980lerde yaşamış cedlerinize sorun onlar hatırlar, onlar bilir korkunun ne olduğunu
Sen de italya kuraydın gardaş engel olan mı vardı ama çok tatlı takımım oldu millet bonusum var hepsi genç ansu fati bu sezonun yıldızı olur demedi demeyinUlan ispanyayi kurmuşsun konuşuyorsun.
Tabi full ispanya oldu olmazsa zaten başarısızsın...Sen de italya kuraydın gardaş engel olan mı vardı ama çok tatlı takımım oldu millet bonusum var hepsi genç ansu fati bu sezonun yıldızı olur demedi demeyin
Reis ben beraberliğe oynadım.
Sanki aldığımda öyleymiş gibi konuşma ben kurdum bu takımı ben yaşar usta ? takım planlaması önemli gardaş sadece taktik kurmakla olmuyorTabi full ispanya oldu olmazsa zaten başarısızsın...
Yani bende mi yapayim bi ispanya? Kaşınma ispanyol boğa güreşi gibi savaşırız sonra ligde...Sanki aldığımda öyleymiş gibi konuşma ben kurdum bu takımı ben yaşar usta ? takım planlaması önemli gardaş sadece taktik kurmakla olmuyor
Hocam ne yaptı sizin takım öyle 4 tane atmışsınız bizimkiler kaleye bile gidememiş neredeyse , öğrenecek çok taktiğim var galiba daha. Sizi de tebrik ederim ayrıca bizi yok ettiğiniz içinLeeds efsanesi küllerinden doğdu beyler 1980lerde yaşamış cedlerinize sorun onlar hatırlar, onlar bilir korkunun ne olduğunu
Kur kurabiliyorsan benimki hazır zaten kapışırız ?Yani bende mi yapayim bi ispanya? Kaşınma ispanyol boğa güreşi gibi savaşırız sonra ligde...
Estağfurullah hocam ben oyunda baya tecrübeli sayılırım hangi taktik hangisine üstünlük kurar çok tecrübe ettim ama taktik demek sonsuz varyasyon demek o yüzden her taktiğin bi antisi vardır. Önemli olan kendine 2 3 sağlam taktik bulmak ve takım geliştirmek başarı kolay sonrasında sportmenliğin için teşekkürler bu @Sir Crocodile gibi olmayınHocam ne yaptı sizin takım öyle 4 tane atmışsınız bizimkiler kaleye bile gidememiş neredeyse , öğrenecek çok taktiğim var galiba daha. Sizi de tebrik ederim ayrıca bizi yok ettiğiniz için
Tabi iyi ispanyolları aldın kur diyorsun şimdi. Peki ben bu lafin altinda kalir miyim? Kötü de olsa ispanyollari toplayacağım! Bu İspanyol boğa güreşi savaşını sen başlattın...Kur kurabiliyorsan benimki hazır zaten kapışırız ?
Estağfurullah hocam ben oyunda baya tecrübeli sayılırım hangi taktik hangisine üstünlük kurar çok tecrübe ettim ama taktik demek sonsuz varyasyon demek o yüzden her taktiğin bi antisi vardır. Önemli olan kendine 2 3 sağlam taktik bulmak ve takım geliştirmek başarı kolay sonrasında sportmenliğin için teşekkürler bu @Sir Crocodile gibi olmayın