Bizim menajerle oynadığımda fark atıyorum ama burda işlemiyorYarın güzel maç oldun ama ispanya milli takımı kazansın ?
Öyle 2 maçta pes etmek var mı la taktik dene kendine uygun bi taktik bul burada kolay maç yok ?
Bizim menajerle oynadığımda fark atıyorum ama burda işlemiyorYarın güzel maç oldun ama ispanya milli takımı kazansın ?
Öyle 2 maçta pes etmek var mı la taktik dene kendine uygun bi taktik bul burada kolay maç yok ?
Dostluk atma bana kazanmayınca çok gelişmiyor oyuncularUlan Leroy Sane nasıl 7. dakikada sakatlanir? Ulan varya durup dururken 2 puan bıraktım...
Benimde adamlar antremanda oynasinlar yedekler gelişsin biraz.Dostluk atma bana kazanmayınca çok gelişmiyor oyuncular
Bugün bot bile şamarlayacaktı az daha beni, onlar oynadı ama ben kazandım.Yarın güzel maç oldun ama ispanya milli takımı kazansın ?
Dostluk maçları önemsiz zatenBenimde adamlar antremanda oynasinlar yedekler gelişsin biraz.
Acındırma kendini hiç senin nasıl kurt bi hoca olduğunu biliyoruz ?Bugün bot bile şamarlayacaktı az daha beni, onlar oynadı ama ben kazandım.
Yarın da öyle olacak.
Bu tepkileme emojilerine korku emojiside eklensinLeeds efsanesi küllerinden doğdu beyler 1980lerde yaşamış cedlerinize sorun onlar hatırlar, onlar bilir korkunun ne olduğunu
Adam gelişiyor diye yapiyorum işte. :SDostluk maçları önemsiz zaten
Acındırma kendini hiç senin nasıl kurt bi hoca olduğunu biliyoruz ?