Ben arkandayım yeterLig yine bana karşı hareketlenmeye başlamış...
Ne zamandir oynamiyorum. :/
Ben arkandayım yeterLig yine bana karşı hareketlenmeye başlamış...
Ne zamandir oynamiyorum. :/
Doğrudur bay haksız rekabet ancak denk oluyoruz işteOyuncu satılmıyor. Oyun bile bana ihanet edip önümü kesiyor!
Ne haksiz rekabeti? Oyun bile önümü kesiyor adam almayayım diye. 1 adam bile satilmadi bugün...Doğrudur bay haksız rekabet ancak denk oluyoruz işte
Maçın başında bir oynadı ki takım şaşırdım zaten, dedim kazandım ama sonra bir bir yedim golleri.Bunu iltifat olarak kabul edip teşekkür ediyorum. Aynı zamanda sizi iyi oynunuzdan dolayı tebrik ederim.
Sende berabere mi kaldınUlan Leroy Sane nasıl 7. dakikada sakatlanir? Ulan varya durup dururken 2 puan bıraktım...
Yarın güzel maç oldun ama ispanya milli takımı kazansın ?Maçın başında bir oynadı ki takım şaşırdım zaten, dedim kazandım ama sonra bir bir yedim golleri.
Öyle 2 maçta pes etmek var mı la taktik dene kendine uygun bi taktik bul burada kolay maç yok ?Ne oluyor lan ne oluyor Liverpoolum ben başkan baş bas bağırıyor istifa et istifa et diye bu kadronun yarısı herkesi süpürmeliydi ama görünüşe göre yarın bottanda yiyecem benim bir ağırlığım var şerefimle istifa mı etsem
Oynamiycam ben ya (!)