Premier ligteki hedef 16 hangi takım iyi?Nick George R Martin oyunda da
Oyunda kaptanlarından olduğum ekip Sons of anatolia dünyada ilk 50 içinde ayıptır söylemesi 16.hedef bana uyar daha heyacanlı oluyor ?
Premier ligteki hedef 16 hangi takım iyi?Nick George R Martin oyunda da
Oyunda kaptanlarından olduğum ekip Sons of anatolia dünyada ilk 50 içinde ayıptır söylemesi 16.hedef bana uyar daha heyacanlı oluyor ?
Tamam o zaman reis istersen direkt kuraya gir istemiyorsan hedef 16 hangi takım istiyorsun Fulham burnley sheffield west brom leeds?Fark etmez ya zaten transferle 1 haftada toplarım takımı ben oyunda satış işini iyi yapıyorum
25000 coinsim olsa ve 19000 e düşmüş olsa aradaki 6000 le efsane kadro kurarım bendeFark etmez ya zaten transferle 1 haftada toplarım takımı ben oyunda satış işini iyi yapıyorum
Leeds olsun efsaneyi canlandıralım ?Tamam o zaman reis istersen direkt kuraya gir istemiyorsan hedef 16 hangi takım istiyorsun Fulham burnley sheffield west brom leeds?
Ben en son sizinle oynadim o zamandan buyana ara verdim. Eskiden oynuyorduk aynen o seneler iyi sohbet dönüyordu.Mesleki eğitimde olduğumdan 9 ay ara verdim oyuna yoksa sıralamada ilk 100e oynuyordum ama kf deki geyiği heyecanı özlüyorum hala cidden iyiydi o yıllar
Coins hibe edilebilse sana bi 5.000 hediye ederdim Alaaddin helalinden ?25000 coinsim olsa ve 19000 e düşmüş olsa aradaki 6000 le efsane kadro kurarım bende
Çek burada yayınla sonra ben ligi açayım ?Cekiyprum şimdi .