Bizim will falan duruyor mu selim vardı daredevil ula ne oynuyorduk 2016 - 2017 de falan be çok zulüm ettim size hakkınızı helal edin kf liginde şampiyonluğu olan yiğitler bi elin parmaklarını geçmez bizim apolet duruyor halaGüzel güzel hoşgeldin.
Bi ara 25.000di bu azalmış haliYa sayı saymayı unuttun yada apk falan buldun 19000 neya bir sıfırı yanlışlıkla bile eklemiş olsan yinede benim oyun başından beri harcadığım coinsten fazla
Nick neydi ?Bizim will falan duruyor mu selim vardı daredevil ula ne oynuyorduk 2016 - 2017 de falan be çok zulüm ettim size hakkınızı helal edin kf liginde şampiyonluğu olan yiğitler bi elin parmaklarını geçmez bizim apolet duruyor hala
Sen hardproya benziyorsun sana hedef 16 verelim.Bi ara 25.000di bu azalmış hali
Mümkünse arkadaşa 2. Ligden bir takım çıkaralımSen hardproya benziyorsun sana hedef 16 verelim.
Allah daha artırsın ne diyelimBi ara 25.000di bu azalmış hali
Ya bırak bende şampiyon oldum onun dışında en çok kupa alan kişiyle konuşuyorsun.Bizim will falan duruyor mu selim vardı daredevil ula ne oynuyorduk 2016 - 2017 de falan be çok zulüm ettim size hakkınızı helal edin kf liginde şampiyonluğu olan yiğitler bi elin parmaklarını geçmez bizim apolet duruyor hala
Nick George R Martin oyunda daSen hardproya benziyorsun sana hedef 16 verelim.
Mesleki eğitimde olduğumdan 9 ay ara verdim oyuna yoksa sıralamada ilk 100e oynuyordum ama kf deki geyiği heyecanı özlüyorum hala cidden iyiydi o yıllarYa bırak bende şampiyon oldum onun dışında en çok kupa alan kişiyle konuşuyorsun.
Bilmiyorum ki @Daredewill ortalarda yok hiç. @Will of D. de görseydi gelirdi heralde onu da görmüyorum bu aralar.
O yıllar çok iyiydi cidden oyuncu fazlaliği vardı bazi kisileri alamıyorduk bile.