Son dakika sürprizi diye buna derim beBen oynarım gençler korsanfan klasiği kaçırmak istemem
Son dakika sürprizi diye buna derim beBen oynarım gençler korsanfan klasiği kaçırmak istemem
Para yatırmıştım bile :/Foruma çok sık giremiyorum eskisi gibi yeni gördüm konuyu falan. Beni alıntılayın kura çekildiğinde ligi ben kurarım 19.000 coinim var size yük olmasın
Bayadır oynamıyorum gerçi ama en son oyundaki tek hedefi şampiyonluktu kulübün. Ve şampiyonluk hedefi olan kulüpler içinde en kötü kadroya sahip. Mesela Tottenham, Arsenal ile 3., 4. olursanız dahi başarılı bir sezon geçirmiş)hedefi tutturmuş oluyorsunuz ama kadrosu bu takımlardan daha iyi olmayan United ile 2.oldugunda bile başarısız sayılıyorsunuz diye hatırlıyorum.Keyfimizle almıyoruz ama senin tavsiyene uyarlarsa unitedi ben alırım neden öyle dedin ki
Yeni gördüm reis kaşife ytırırsın coinleri boşa gitmez bende coin bol 19.800müş hatta ben kurayım siz transfere saklayın coinleriPara yatırmıştım bile :/
Foruma çok sık giremiyorum eskisi gibi yeni gördüm konuyu falan. Beni alıntılayın kura çekildiğinde ligi ben kurarım 19.000 coinim var size yük olmasın
Güzel güzel hoşgeldin.yettim gari
Anladım benim kastım takımın kalitesi arkadaşlarla olan bir oyunda başarı kasmak yerine eğlenebilmek vakit geçirebilmek önemli onun için united vakit harcanır bir takımdırBayadır oynamıyorum gerçi ama en son oyundaki tek hedefi şampiyonluktu kulübün. Ve şampiyonluk hedefi olan kulüpler içinde en kötü kadroya sahip. Mesela Tottenham, Arsenal ile 3., 4. olursanız dahi başarılı bir sezon geçirmiş)hedefi tutturmuş oluyorsunuz ama kadrosu bu takımlardan daha iyi olmayan United ile 2.oldugunda bile başarısız sayılıyorsunuz diye hatırlıyorum.
Ya sayı saymayı unuttun yada apk falan buldun 19000 neya bir sıfırı yanlışlıkla bile eklemiş olsan yinede benim oyun başından beri harcadığım coinsten fazlaForuma çok sık giremiyorum eskisi gibi yeni gördüm konuyu falan. Beni alıntılayın kura çekildiğinde ligi ben kurarım 19.000 coinim var size yük olmasın