Şu kaptanlardan bir yüzüm gülmedi, yoksa çoktan yerinden etmiştim @justahuman
Fark eridi. Haftaya @Sabo ediyor içiniz rahat olsun. İki haftanüst üste boş yere joker kullanmış oldum.Şu kaptanlardan bir yüzüm gülmedi, yoksa çoktan yerinden etmiştim @justahuman
Benimde yok ki jokerim.jokerlerle geldim buralaraFark eridi. Haftaya @Sabo ediyor içiniz rahat olsun. İki haftanüst üste boş yere joker kullanmış oldum.
Genel manada yükseliştesin bu hafta geçmeni bekliyordum. Jokerle ertelemiş oldum belki. Ben düşüşteyim üç haftadır. Arkamdaki 4-5 kişi geçer beni muhtemelen. Kaos, beyazayı, amaneden, glorfindel falan da yükselişte son bu haftadan bağımsız tehlikeli geliyorlar ama onlarla puan farkı var. İlk 10 garanti gibi. İlk 5 için çalışmalar sürüyor.Benimde yok ki jokerim.jokerlerle geldim buralara
Sonuncu olsun diye çağırdığınız adam sürpriz at mı oldu şimdi de. Bırakın bu totem işlerini.Genel manada yükseliştesin bu hafta geçmeni bekliyordum. Jokerle ertelemiş oldum belki. Ben düşüşteyim üç haftadır. Arkamdaki 4-5 kişi geçer beni muhtemelen. Kaos, beyazayı, amaneden, glorfindel falan da yükselişte son bu haftadan bağımsız tehlikeli geliyorlar ama onlarla puan farkı var. İlk 10 garanti gibi. İlk 5 için çalışmalar sürüyor.
Benim limitsiz kullandığım hafta bile jokersiz benden yüksek puan toplamışsın. Kimsenin gözü doymuyor. Bu oyunun adı Tamah Futbolu olmalıSonuncu olsun diye çağırdığınız adam sürpriz at mı oldu şimdi de. Bırakın bu totem işlerini.
Son anda hangi baronları aradıysan 14 puanıma çöktün zaten. Tamah Adası'nda Crocus gibi oturuyorsun, bir de bize laf ediyorsun.Benim limitsiz kullandığım hafta bile jokersiz benden yüksek puan toplamışsın. Kimsenin gözü doymuyor. Bu oyunun adı Tamah Futbolu olmalı
Benim de 8 puan gitti ya. Karşılıklı gol bahsi mi oynadılar ne yaptılarsa artık. -20 averajlı takımdan 90+'da gol yedi Bayern.Son anda hangi baronları aradıysan 14 puanıma çöktün zaten. Tamah Adası'nda Crocus gibi oturuyorsun, bir de bize laf ediyorsun.