Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Ödüllü CL Fantezi Ligi Turnuvası

Salah maçta yokmuş Liverpool rotasyon yapacakmış. Salahcı agalara duyurulur. Bu hafta mecbur başka kaptan bulacağız..

Sakatlar, kadroya alınmayanlar, yedek bırakılanlar derken kadro berbat bir hâl aldı. Bir adam fazladan değiştirip -4 puanımızı yedik ama orta sahayı kuvvetlendirdik. (Umut fakirin ekmeği.)

Mbappe'yi alamadım, gol atmaz umarım.

Harry Kane kaptanlık ile ilk haftaya başlamıştık. Son haftaya da Harry Kane kaptanlık ile gireceğim. Yap şovunu yaşlı kurt.

Leverkusen forveti için haftalardır patlama yapacak yazılıyor. Ligde gollerini atıyor ama şampiyonlar liginde yokları oynuyor. Yine de son bir şans vermek adına kadroda tuttum.

Barca yedek ağırlıklı çıkacak. Raphinhayı yedeğe alıp rudiger mi çeksem ilk 11 e yoksa Raphinhayı tutsam mi onu düşünüyorum. Takım yedek ağırlıklı iken o da iş yapmayabilir..

çok sayıda revizyon yaptığım için haftayı - puanla açıyor olsam da aslanlarıma güveniyorum. en az 80 puan toplayıp dış kulvardan zirve yarışına dahil olacağız allah'ın da izniyle.

Limitsiz joker kullandım da bu sefer de kimi oynatacağımı şaşırdım. Kesin yedeklerim şov yapacak. Min 20 puan bekliyorum yedeklerden.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık