Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Ödüllü CL Fantezi Ligi Turnuvası

Çok çok düşük puan topladığım bu haftanın ardından bir şekilde yedinci sıradaki yerimi korumuşum çok şükür. Artık playofflarla beraber tekrardan yükselişe geçme vaktidir. Zirve ile puan farkı bayağı açılmış ama sekiz de kapanır 88 de.

Benimde yok ki jokerim.jokerlerle geldim buralara
Genel manada yükseliştesin bu hafta geçmeni bekliyordum. Jokerle ertelemiş oldum belki. Ben düşüşteyim üç haftadır. Arkamdaki 4-5 kişi geçer beni muhtemelen. Kaos, beyazayı, amaneden, glorfindel falan da yükselişte son bu haftadan bağımsız tehlikeli geliyorlar ama onlarla puan farkı var. İlk 10 garanti gibi. İlk 5 için çalışmalar sürüyor. :D

Genel manada yükseliştesin bu hafta geçmeni bekliyordum. Jokerle ertelemiş oldum belki. Ben düşüşteyim üç haftadır. Arkamdaki 4-5 kişi geçer beni muhtemelen. Kaos, beyazayı, amaneden, glorfindel falan da yükselişte son bu haftadan bağımsız tehlikeli geliyorlar ama onlarla puan farkı var. İlk 10 garanti gibi. İlk 5 için çalışmalar sürüyor. :D
Sonuncu olsun diye çağırdığınız adam sürpriz at mı oldu şimdi de. Bırakın bu totem işlerini. :oleyo2:

Bu hafta çok kolaydı, neredeyse rekor puan aldım. Herhalde son hafta diye saldı takımlar da herkes istatistik yaptı. Ama tüm takımım elenmiş. Herkesi değiştirmem gerek. Yeni bir başlangıç yaparak zirveye hedefimi pekiştirecek bir kadro kuracağım. Herkese başarılar dilerim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık