Look sen şu işe yaHakimi’yi almıştım son dakika çıkardım şov yaptı onun yanında çıkardığım bir isim daha vardı, Lookman…
Look sen şu işe yaHakimi’yi almıştım son dakika çıkardım şov yaptı onun yanında çıkardığım bir isim daha vardı, Lookman…
Psg clean sheet yapamaz diye Hakimi'yi almamıştım adam gol attı.Hakimi’yi almıştım son dakika çıkardım şov yaptı onun yanında çıkardığım bir isim daha vardı, Lookman…
Look sen şu işe ya
Kimse elini korkak alıştırmasın, herkes şikayeti bassın da en azından ban yerLook sen şu işe ya
Saliba yerine bastoni'yi alıcaktım ama oynamayacak diye gördüm, sanırım augosto'yu oynatıcam.Risk alıcam, normalde interde 2 tane stoperim var orta saha atmak yerine onlardan garanti 7 8 puan alırım. Onların yerine orta saha attım, haber bekliyorum bastoni oynayacaksa ordada risk alıp 6 puan alan saliba yerine koyucam. Risk almadığım zaman hem daha zevksiz oluyor hem daha düşük puanda kalıyorum. Bundan sonra full risk alıcam.
Bastoni oynamayabilir diye bir haber aldım. Öyle olunca lookman girdi direkt kadroya. Gerisi Allah kerim bakalım bu hafta nasıl sonuçlanacak..@Kenny Lookman oynuyormuş, kadrona koymadıysan kaçırma koy.