Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Ödüllü CL Fantezi Ligi Turnuvası - Kazanan justahuman

Sanırım bu hafta dahil hiç haftalık bazda 1. olmadım. Ama belirli bir standartta devam ettiğim için neredeyse ilk haftadan beri birinciyim.

Tam bir dominasyon yapıp TFF @artyomdh 'a rağmen liderliğimi korudum ve son haftada bile ünvanı korudum.

Umarım bana fenerli diyenler artık GS'li olduğuma ikna olmuştur (( :

@Kenny 'e meydan okuyup evreni devirdik. Bir @Kenny bir evren demekmiş. (( :

Psg tarihi bir saplama gerçekleştirmiş. Futbol katili çapsız Inter buraların takımı olmamasına rağmen bala gte final görüyor. Bir yerde feci patlayacaklardı, patlatmak Psg'ye nasip olmuş. Bencil şoparın takımdan ayrıldığı sene Psg'nin takım olmayı becerip kupayı alması da umarım ekran başında kudurtmuştur şoparı.

Süper lig yapsa heyecan yaratmayacak adamlarla kurulu Inter oyuncularıyla bu yola çıkan kardeşlerimize geçmiş olsun

İlk 5'te, 4 GS'li.

WB reise de selam olsun. Salmıştı sanırım. Tekrar atak yaptı. Vakit olsa yine geriden gelip şampiyon olacaktı imparator.
WB son haftalarda arap atı gibi açıldı ama geç oldu. Çok sağlam puanlar aldı. İlk 3 bile iyi derece.

O askerlik arasında takımımın başında olamamak benim dengemi alt üst etti. Grup aşamalarında 1 kez ilk 10'a girmişim. Geri kalanlar hep 14-15... Ah o grup aşamalarını biraz iyi geçirebilseydim şu an Psg gibi domine etmiştim ligi.

WB son haftalarda arap atı gibi açıldı ama geç oldu. Çok sağlam puanlar aldı. İlk 3 bile iyi derece.

O askerlik arasında takımımın başında olamamak benim dengemi alt üst etti. Grup aşamalarında 1 kez ilk 10'a girmişim. Geri kalanlar hep 14-15... Ah o grup aşamalarını biraz iyi geçirebilseydim şu an Psg gibi domine etmiştim ligi.
Askerlik olayı olmasa rahat kazanırdın muhtemelen.

Ben de 3 hafta baya kötü yapmışım. 17. olduğum bile olmuş.

Ama çoğunlukla ilk 5 ve ilk 10 da olduğum için ortalamam hiç düşmemiş ve hafta bazında hiç 1
olmasam da toplamda hep 1. olmuşum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık