Jiraiya Pazar saat 11:43'de #2,461 Şampiyon @justahuman tebrikler. Zevkli bir ligdi. Şl'nin yeni formatı eskisinden on kat daha güzel. Sıralamayı da yapıştırayım.
Şampiyon @justahuman tebrikler. Zevkli bir ligdi. Şl'nin yeni formatı eskisinden on kat daha güzel. Sıralamayı da yapıştırayım.
Skywalker Pazar saat 12:00'de #2,463 Birinci olup takımının 5 yıldızlı formasını kazanan @justahuman kardeşimizi tebrik ederim.
kaizokuou Pazar saat 12:02'de #2,464 Mihawk dedi ki: @kaizokuou yine bir yerlerde savaş kaybetmiş. Yeter be kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Banlıydım, ilk birkaç haftadan sonra unuttum takım yapmayı. Yeni turnuvaya katılırsan görüşürüz.
Mihawk dedi ki: @kaizokuou yine bir yerlerde savaş kaybetmiş. Yeter be kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Banlıydım, ilk birkaç haftadan sonra unuttum takım yapmayı. Yeni turnuvaya katılırsan görüşürüz.
Skywalker Pazar saat 14:14'de #2,466 amaneden dedi ki: 6. Elemanın orada ne işi var ya? Genişletmek için tıkla ... 6. Elemanın burada ne işi var ?
amaneden dedi ki: 6. Elemanın orada ne işi var ya? Genişletmek için tıkla ... 6. Elemanın burada ne işi var ?