Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Ödüllü CL Fantezi Ligi Turnuvası - Kazanan justahuman

Büyük final geldi çattı. Benim için 6 veya 7.likten başka bir ihtimal kalmamış olsa da ikinci, üçüncü ve dördüncü sıralar için oldukça büyük bir çekişme var. Heyecan ile takip edeceğiz.

Kaptan seçimlerine bağlı olarak küçük bir ihtimal birinci sıra da değişebilir. Yine de, her ne kadar bitmek tükenmek bilmeyen totemlerinden nefret de etsem, ilk haftadan beri birinciliğini koruyan @justahuman doksan dakika sonunda zafere ulaşır umarım....
@justahuman 20 puan farkla geçilmesi çok zor bir yere getirdi finali. En yakın takipçisi benim. Tek çare Kvara gollü ve asistli bir istatistik yapıp Dembele'nin kırmızı görmesi...

Bunu yazarken Doue - Hakimi golü geldi. Sabo Doue almadığı için maalesef onun bize yaklaşması zor gibi. Herkeste aynı oyuncu var neredeyse. Forma adım adım Just'a gidiyor.

@justahuman 20 puan farkla geçilmesi çok zor bir yere getirdi finali. En yakın takipçisi benim. Tek çare Kvara gollü ve asistli bir istatistik yapıp Dembele'nin kırmızı görmesi...

Bunu yazarken Doue - Hakimi golü geldi. Sabo Doue almadığı için maalesef onun bize yaklaşması zor gibi. Herkeste aynı oyuncu var neredeyse. Forma adım adım Just'a gidiyor.

Ben yiyecek nevale falan hazırlayıp ekran başına geçene kadar 2-0 oldu şimdi kalan 70 dakikada gol de olmaz. Neyse 14 haziranda yeni turnuva başlıyor moralleri bozmayalım

Ben yiyecek nevale falan hazırlayıp ekran başına geçene kadar 2-0 oldu şimdi kalan 70 dakikada gol de olmaz. Neyse 14 haziranda yeni turnuva başlıyor moralleri bozmayalım
Just’ın dominasyonluğu ligi maalesef zevksiz kıldı. Galiba birkaç hafta hariç hep birinciydi. Yenemedik...

Sabo çok interli almış. O da galiba dördüncü olacak. İlk üç gsli diyip en azından böyle mutlu oluruz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık