Araya " a few moments later" yazıp 42'ye tamamlasaydın reis çok hızlı olmuş, arada 3-5 tane anca okuyabildim. 25. kareye bile soru eklemişsin42'nin bir anlamı var o yüzden.
Araya " a few moments later" yazıp 42'ye tamamlasaydın reis çok hızlı olmuş, arada 3-5 tane anca okuyabildim. 25. kareye bile soru eklemişsin42'nin bir anlamı var o yüzden.
Seni burada ki kapişmada da tokatlamıştım değil mi ben?@II. Invictus Sir Crocodile vs Lucky Luke hakkında konuşuyor. .
Şike yapar ve yaptırırsan kazanırsın ancak.Hakemi satın almışsın maçı satın almışsın sonra gel oyna diyorsun. :SSeni burada ki kapişmada da tokatlamıştım değil mi ben?
Ağlayacaksan oynamayalım be MW.Şike yapar ve yaptırırsan kazanırsın ancak.Hakemi satın almışsın maçı satın almışsın sonra gel oyna diyorsun. :S
Var bir tane. Yarına gelir en geç.@Sodex var mı özel bir şeyler?
Eline sağlık.Yeni video geldi. Bu bölümde @Eric Cartman ve @Mr.Bushido karşı karşıya.
Eric Cartman vs Mr. Bushido
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde iki farklı lobinin üyesi birbiriyle kapışıyor. Eric Cartman ve Mr. Bushido!youtube.com