Siyah ekran giriyor ikisi de puan alamadığı için.Objektiflik yazınca benim ekran bir süre gitti. O arada noldu orada?
Siyah ekran giriyor ikisi de puan alamadığı için.Objektiflik yazınca benim ekran bir süre gitti. O arada noldu orada?
Eline sağlık... Üç nokta-Zkk ve özellikle objektiflikte ekranın gitmesine gümledim... skskskskYeni video geldi. Bu bölümde @Eric Cartman ve @Mr.Bushido karşı karşıya.
Eric Cartman vs Mr. Bushido
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde iki farklı lobinin üyesi birbiriyle kapışıyor. Eric Cartman ve Mr. Bushido!youtube.com
Aga be Chuck ağabeyim kaybetmiş...Yeni video geldi. Bu bölümde @Eric Cartman ve @Mr.Bushido karşı karşıya.
Eric Cartman vs Mr. Bushido
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde iki farklı lobinin üyesi birbiriyle kapışıyor. Eric Cartman ve Mr. Bushido!youtube.com
Teşekkürler. Umarım Eric banı bitip gördüğünde darılmaz bana.Eline sağlık... Üç nokta-Zkk ve özellikle objektiflikte ekranın gitmesine gümledim... sksksksk
Görünce kahrından banlatır kendini.Teşekkürler. Umarım Eric banı bitip gördüğünde darılmaz bana.
Wb rahat alır maçıYeni karşılaşma çok yakında..
@UnKaidou Garp ?Yeni karşılaşma çok yakında..
Yok karakterler değil bu iki karakterin fanı kapışacak.Wb rahat alır maçı
Karakterleri de mi kapıştırıyorsun artık.
Gif at, böyle spoiler verince olmuyor.Yok karakterler değil bu iki karakterin fanı kapışacak.