Karollayı mı diriltiyorsun hayırdırDenemesi bedava kardeş
Karollayı mı diriltiyorsun hayırdırDenemesi bedava kardeş
Kılıççılar son birkaç bölümle iyi değerlendi ama diğer lobileri küçümsemeyin. Sağlam isimler var.
Emaneti çektik önümüze çıkana acımayızKarollayı mı diriltiyorsun hayırdır
Belli olmaz tabi kimin kazanacağı. İkiniz de kazanırsanız ileride karşılaşma ihtimaliniz var Bushido ile.Bushidm ise bizi berabere bitirmeli. @Sodex
Invic garibanların başkanı ya, arkası var. Alır gibi. Yine de bi merak ettim gelecek videoyu.
Oa bakunine bağlarım bak :dEmaneti çektik önümüze çıkana acımayız
Ben en çok hangi dallara bölüpte o dallara göre kime kazandıracağını merak ediyorum.Belli olmaz tabi kimin kazanacağı. İkiniz de kazanırsanız ileride karşılaşma ihtimaliniz var Bushido ile.
Ya yağli yedun ağzın kayayi ya da Teach'den hızlı kaçaysun Redum.61'ini tak da gel, ayağımın altına dolanma
Dur o şimdi yeşillerin katledildiği günü anımsamıştırYa yağli yedun ağzın kayayi ya da Teach'den hızlı kaçaysun Redum.
Başladın yine hikayeye.Ya yağli yedun ağzın kayayi ya da Teach'den hızlı kaçaysun Redum.
Yalnız haklı olduğun tarafın var bu ara hikayeye sardım. Demin 2vs1 talep ettim ne akla hizmetseBaşladın yine hikayeye.
Hakileri kapatıp dövüşeceğiz...@Ölüm Cerrahı nı kafes dövüşüne davet et orda vsye girip birbirinize arka çıkarsınız
Olsun Traom olsun... sen ne dersen o... sksksksksBen en çok hangi dallara bölüpte o dallara göre kime kazandıracağını merak ediyorum.
@Mr.Bushido Bushidm kaderimizde çarpışmakta varmış. Şöyle Mihawk-Shanks düellosu gibi olsun bizimki olursa :ddd.d.