Ne gerçekcisi yav, kılıççılar tüm site ile vs atsalar yine kazanırlarBaya gerçekçi olmuş. Sen biliyorsun bu işi.
Ne gerçekcisi yav, kılıççılar tüm site ile vs atsalar yine kazanırlarBaya gerçekçi olmuş. Sen biliyorsun bu işi.
Luffy'nin yediği mantardan mı yedin RedNe gerçekcisi yav, kılıççılar tüm site ile vs atsalar yine kazanırlar
Denemesi bedava kardeşLuffy'nin yediği mantardan mı yedin Red
Tertemiz adamım evelallah.Sen yanlış görmüş olmayasınHahaha ne pis adamsın ya, sende kendimi gördüm
Mantarı mı kargola yiyek.Denemesi bedava kardeş
61'ini tak da gel, ayağımın altına dolanmaMantarı mı kargola yiyek.
Nası yaGerçek bir Zorocu
Sağ ve sol lobunun arasından meziyetler akıyor yineKarşılaştırmaları derledim usta merak edenler bakabilir, spoiler.
Amiral Lobisi: 10 / Yonko Lobisi: 0
Luffy Lobisi: 6 / Zoro Lobisi: 4
Nika Lobisi: 2 / Enma lobisi: 8
Dof Lobisi: 6 / Croco lobisi 4 (Doflamingo lobisi -4 puanı @Millennium Wizard 'ın varlığından alıyor)
Hurdacı(Gariban) Lobisi: 9 / Anti Kid Lobisi: 1
Kılıççılar son birkaç bölümle iyi değerlendi ama diğer lobileri küçümsemeyin. Sağlam isimler var.Ne gerçekcisi yav, kılıççılar tüm site ile vs atsalar yine kazanırlar
Bushidm ise bizi berabere bitirmeli. @Sodex@Ölüm Cerrahı nı kafes dövüşüne davet et orda vsye girip birbirinize arka çıkarsınız
Invic garibanların başkanı ya, arkası var. Alır gibi. Yine de bi merak ettim gelecek videoyu.Bunu yapmak benim için zorlu olur gönlüm el vermez.
@II. Invictus vs @Ölüm Cerrahı düşünüyorum bakalım.